Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen nyelven írjak szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nyelven írjak szerelmes levelet egy lánynak?

Figyelt kérdés
A lány szlovákul beszél de jól ért magyarul is. Én éppen fordítva. Ha szlovákul írnák valószínűleg tele lenne helyesírási hibákkal. Ha meg magyarul ,akkor félő hogy lesz néhány szó amit a lány nem for érteni. Egyáltalán jó ötlet a levél?
2012. ápr. 18. 11:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

hat...szerintem nyugodtan irj neki levelet. Amiben oszinten irsz neki.

Es szlovakul irj szerintem....mert ha lesznek is benne helyesirasi hibak...latja majd...hogy erte csinalod az egeszet....es csak o miatta irsz szlovakul.

2012. ápr. 18. 11:41
 2/16 anonim ***** válasza:
attól függ.. minek vallja magát. szlováknak vagy szlovákiai magyarnak? mert ha magyarnak akkor magyarul ird, ha szlováknak akkor szlovákul. (volt szlovák magyar osztálytársam nem is egy, ők biztos rossz néven vették volna a szlovák levelet attól aki tudott magyarul)
2012. ápr. 18. 11:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Ötvözd a kettőt.:D nekem tetszene 2 nyelven^^
2012. ápr. 18. 11:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem regény, írd meg mindkét nyelven. ;-)

(És írnék, nem írnák!)

Mindenképpen jó ötlet, ha néhány kedves szót legalább szlovákul írsz. A megszólítás, az elköszönés a végén legyen szlovák. Mindketten tisztában vagytok a nyelvi akadályokkal, s egyikőtök sem a helyesírási hibákat fogja nézni. Ha egy-egy szót szótárból írsz ki, de mást használnak a gyakorlatban, az kedves baki is lehet.

Ha megérti úgy is, nincs mitől tartani.

És ok lehet, hogy felhívjon, s beszéljetek.

2012. ápr. 18. 11:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Ő szlováknak tartja magát. Szlovák iskolába is jár. Szóval szerintem is szlovákul kellene írnom. Csak félek hogy a helyesírási hibáim el terelnék a figyelmét a levél tárgyáról. Bár ha hibátlanul írnák , akkor meg tudná hogy nem egyedül írtam.
2012. ápr. 18. 11:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mondta egyszer hogy tetszik neki a magyar akcentusom :-) Egyébként amikor beszélgetünk akkor általában két nyelven.
2012. ápr. 18. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerelmes levélnél, főképp ha tudja h más nemzetiségű vagy, nem tereli el a helyesírási hiba a figyelmet.:) "ötvözdakettőt" voltam.
2012. ápr. 18. 11:53
 8/16 anonim ***** válasza:
nyomasd az arcába inkább. minek bohóckodni levelekkel?
2012. ápr. 18. 11:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen én is azon gondolkodom hogy jó ötlet-e a levél, jobb lenne inkább szóban elmondani neki amit érzek, de ahhoz nem vagyok elég bátor.
2012. ápr. 18. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
akkor itt az ideje hogy összeszedd magad
2012. ápr. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!