Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez igaz, hogy sokan közületek direkt csúnya pasikkal ismerkednek? Ha igen, miért? Én magam is csúnya pasi vagyok küldök képet is, aki nem hinné el!
beszólt egy 14 éves???
úristen... na ne már, hogy egy pubertáskorba éppen belépő taknyos véleménye érdekel...
ha te tudnád, hogy hányan összesúgnak, röhögnek rajtam ezek az ovisok... irigyek, mert pl. a 16 éves pasijuk minden egyes alkalommal végigmér, mint az állat.
jó alakom van, csinos vagyok, egyszerűen azt hiszik, övék a világ.
neked meg azért szólt be, mert azt hitte a drága haverjai előtt, hogy menő.
én ilyenkor előveszem a lenéző, gúnyos mosolyom.
ha mindenki mindent felvenne magára, amit mondanak róla, kész idegroncs lenne mindenki.
20/L
ja, és nekem aztán bazi nagy orrom van, és olyan pasikat kaptam meg, hogy húúúúhaaa...
amúgy nekem fel se tűnt az orrod...
Én akkor is annak érzem magam. Nem tudom hol találhatnék olyan lányt, aki elfogadna ezzel a külsőmmel és olyat, aki nekem is viszont bejön külsőre.
Lehet nagy igényeim vannak, amiiért szép arcú, alacsony, vékony lányokat kedvelem, de ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!