Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Várjak vagy ne?
Szerintem mondd meg a srácnak, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje, hogy mit szól a külvilág ahhoz, hogy hirtelen szakít a barátnőjével. Előbb-utóbb úgyis mindenki meg fogja tudni, hogy miattad mentek szét. Valahogy beszéljétek meg, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje ennyire, hogy mit gondolnak róla mások. Nem másoknak él, hanem magának!
Remélem összejön! ;) :)
Ő azt nem értem, hogy mért nem szakíthat a csajal????:S ma már sokan szakítanak 1 nap alatt! hogy érted h kavartatok, volt csók, vagy esetleg több??
Sajna vannak ieneke h ienkor jövük rá h szeretünk vkit!
Szerintem mond meg neki, h csak fájtatjátok egymást szívét addig míg nem lesztek együtt!! Ha ő is írja h szeret, akko meg?!?:)
Am arra h mit szólna a külvilág???? 20 éves létére kicsit elég gyerekesen gondolkozik, a külvilág nem szolhat bele a ti szerelmes ügyeitekbe!!!! Ennyi!:) Csak magatokra gondoljatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!