Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem? Várjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Várjak vagy ne?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok..és őszi szünetben kavartam egy 20 éves pasival vele nemjártam csak kavartunk...és valahogy csillapodott ez a dolog ahogy teltek a napok...és ő összejött egy lányal aki egy ribanc...és énilyenkor jötm rá h szeretem ezt a pasit.... megismondtam neki h mit érzek...és ő aztmondta hő is szeret engem még nagyon nagoyn..csak aztis hozzá tette h nem szakithat ezzel a csajjal egyik naprol a másikra...viszont nekem ugyanugy irogatja az smseket...nagyon szeretem....deh ő aztmondta h mitszolna a külvilág ha csak ugy szakitana a csajjal...nemtudom mit tegyek..tanácsokat kérek szépen.....a válaszokat előre is köszönöm
2008. ápr. 17. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd meg a srácnak, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje, hogy mit szól a külvilág ahhoz, hogy hirtelen szakít a barátnőjével. Előbb-utóbb úgyis mindenki meg fogja tudni, hogy miattad mentek szét. Valahogy beszéljétek meg, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje ennyire, hogy mit gondolnak róla mások. Nem másoknak él, hanem magának!

Remélem összejön! ;) :)

2008. ápr. 17. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ő azt nem értem, hogy mért nem szakíthat a csajal????:S ma már sokan szakítanak 1 nap alatt! hogy érted h kavartatok, volt csók, vagy esetleg több??

Sajna vannak ieneke h ienkor jövük rá h szeretünk vkit!

Szerintem mond meg neki, h csak fájtatjátok egymást szívét addig míg nem lesztek együtt!! Ha ő is írja h szeret, akko meg?!?:)

Am arra h mit szólna a külvilág???? 20 éves létére kicsit elég gyerekesen gondolkozik, a külvilág nem szolhat bele a ti szerelmes ügyeitekbe!!!! Ennyi!:) Csak magatokra gondoljatok!:)

2008. ápr. 17. 20:47
 3/3 A kérdező kommentje:
hát..egyszer smároltunk azátn ennyivolt...csak hát mi a sráccal majdnem szembeszomszédokvagunk és nagoyn sok közös haverunk van és atótl fél h mit szolnak a haverok..amugy énse értem..dehkössönöm szépne az eddigi tanácsokat.
2008. ápr. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!