Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem, várjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, várjak még éveket?

Figyelt kérdés
Van egy 29 éves ember akit szeretek és ő is szeret engemet ,érzem én 15 éves vagyok de lassan már 16 leszek jövő nyáron . szóval szeressük egymást nagyon és szinte mindenben egyet értünk sok helyen voltunk már múltkor például elvitt Törökországba 1 hétre . Szóval komolyan gondolja érzem és ez már lassan két éve megy így azt mondja vár míg betöltöm a 18 évet majd ha ilyen jól el leszünk elvesz feleségül , akkor már senki nem szólhat bele mit csinálok ráadásul pénze is van ( na jó nem túlzok nem gazdag de megvan mindene )és én ugyan úgy szeretem őt mint mikor megismertem , sőt még jobban is . de én nem bírok várni 2 és fél évet én már most azonnal hozzá mennék inkább dolgoznék mint suliba járjak .
2011. jún. 27. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van.Minek neked érettségi,minek egy diploma?Van pasi,aki eltartson.Mi akkor a probléma,hiszen ez olyan szép és jó...Az,hogy ha elhagy,vagy meghal,mert elüti a zebrán egy szép arcú ifjú..Akkor egyedül maradsz -papír nélkül,még a fenekedet sem tudod kitörölni.Tanulj,tanulj,közben lehet 29 éves barátod,ha nem zavar,hogy megnéznek érte az emberek.
2011. jún. 27. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kell egyből rosszra gondolni meg addig tanulnék míg nem lenne egy szakmám mert azért én is dolgoznék majd . tudom azt írtam de ha elgondolkodom szóval igazad van. jah és nem zavar ha megnéznek CSAK UGORDJON KI A SZEMÜK KÖZBEN
2011. jún. 27. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Nagymamám 13 évvel volt fiatalabb nagypapámnál, éppen, mint amennyivel te vagy fiatalabb a párodnál. Viszont még nagyon fiatal vagy. Talán nem hinnéd most el, ha azt mondom, hogy nagyon nagyon sokat fogsz még változni az elkövetkező 10 évben. A lényeg persze jó esetben marad ugyanaz. Én is a lényeges dolgokban ugyanolyan maradtam, ugyanaz a hűséges természet, mint akkoriban, szóval lehet, hogy örökké kitartanál emellett a fiú mellett. Viszont akkor is tanácsolom neked, hogy várj még 2 évet. Nem a világ vége az a két év.

Az én párommal mi is most kb 3-4 évet kell, hogy várjuk, mire esetleg összeházasodnánk. Ami nekem nagyon-nagyon nehéz. Viszont éppen mivel tudom, hogy nekem ő az igazi, és ő is tudja, hogy neki én vagyok, ezért kitartunk egymás mellett, és hisszük, hogy ez nem változik 2-3 vagy 4 év alatt sem. A türelem rózsát terem, a mondás is így szól, és meglásd, a kitartó szerelem a kitartásával igen erőssé növekedhet. Mindenkinek meg kell küzdenie a szerelméért. Ami valakinek az, hogy hogyan teremtsék meg együtt a családi fészket, viszont valakinek az, hogy bizonyítsa, tud várni és hűségesen kitartani a másik mellett.

Azon túl pedig tanácsolom neked, hogy tanulj. Bár mi nők, úgy hiszem, hogy elsősorban feleségnek és anyának illünk leginkább, de nem mindegy, hogy mennyire vagy okos. A saját önértékelésed szempontjából sem mindegy, hogy a férjeden élősködsz, mint egy önmagában életképtelen személy, vagy pedig biztos tudatában vagy, hogy képes lennél megállni a lábadon te is, ha az élet úgy adná, hogy valami miatt neked kell gondoskodni akár pl a férjedről is, mert megbetegszik vagy ilyesmi. Ehhez tanulni kell, mert pénztárosként, pincérnőként és pultos lányként nem igen lehet normálisan megélni, nem egy nagy élet perspektíva. Most megteheted, hogy tanulj, ennek van itt elsősorban az ideje. Tedd le az érettségit, tanulj valami szakmát vagy menj egyetemre, mellette már lehetsz házas is, persze. De jól gondold meg, mert onnantól kezdve teljes értékű felnőtt vagy, nem teljesen lehetsz olyan, mint a leendő évfolyamtársaid, akik még "szabadon" buliznak.

Nem a bulizást akarom ezzel buzdítani, csak azt, hogy gondold végig, TE mire vágysz igazán, és mit veszítenél vagy nyernél egy korai házassággal. Arról nem beszélve, mennyire sokat változol még az elkövetkező években, rengeteget.

A 18-at pedig mindeképp várd meg. Szerintem. :)

2011. jún. 27. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Várjál még éveket, amíg a saját eszed is kifejlődik, nem kell a másikét használnod, és akkor remélhetőleg közelebb kerülsz majd a megoldáshoz .
2011. jún. 27. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
hát nemtom nekem az ha egy 15 éves egy 29 évessel jár, az pedofil gyanús. nem tudom, hogy ehhez a szüleid mit szólnak, de szerintem biztos lefeküdtél már vele. nem értem hogy egy 30 éves pasasnak mér egy tini kell? ez így nem normális valahogy. tanulnod kéne,mert ha otthagy egy idősebb nőért akkor meg majd nézhetsz. 14/L
2011. jún. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!