Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik "lánytípussal" randiznátok inkább? (lent)
Figyelt kérdés
1)
2)
Melyik kelti fel jobban az érdeklődéseteket? Melyik stílusú lányok vonzóbbak szerintetek?
(korotokat írjátok oda)
2012. ápr. 15. 02:37
1/19 A kérdező kommentje:
Indoklást is írjatok, légyszi'.
2012. ápr. 15. 02:40
2/19 anonim válasza:
Jaj, ne oltsál már! Mi ez a második kategória?! B@szki én még élni akarok! Még dolgom van ebben a nyomorúságos világban :DD
Egyértelműen az első. És ott is az első csaj a vonzóbb!
<3 Szőkék! :D
21F
3/19 anonim válasza:
1.
Mert nem nem tetszik a másik,nem az én világom.
Korom
4/19 anonim válasza:
elsőből a második, mert normálisan néz ki, az elsőnél nem tetszik a rövid haj, mert az olyan típusú ruha.
2. csoportból az első az nem tudom mi, a második meg szánalmas és egy fatraktor is vonzóbb nála.
5/19 anonim válasza:
Mindenképpen az 1/2-es. :) Szolídnak tűnik és aranyos.
6/19 anonim válasza:
1.
te melyik kategóriába tartozol kérdező?
7/19 anonim válasza:
1/1 :D
Mert ő jön be a 4 közül!
37 ffi
8/19 anonim válasza:
A kérdező az tuti hogy a kettes kategória...:)
9/19 anonim válasza:
lehet, nekem is gyanús hogy ilyen későn kérdezi, biztos most ért véget a szeánsz a temetőben :)
10/19 anonim válasza:
Elsőből a második, helyesnek néz ki. A másik kategóriához én már öreg vagyok. Furán néznék arra, aki huszonévesen még mindig ilyen bazári majom módjára öltözik. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!