Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jönnek nektek be azok a fiúk akiknek szép arcuk van, nincs rossz tartásuk de vékonyak?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és nagyon szarul érzem magam a bőrömben.
Vékony vagyok.60kg 180cm-re.
Akármennyit ehetek nem hízok 1 kg-t se.
Próbáltam súlyokat emelgetni de semmi nem látszott meg rajtam.
Ha szép lánynál akarok bevágódni akkor mindig eszembe jut az hogy vékony vagyok stb.. és elveszi az önbizalmamat pedig nagyon sokan mondják hogy jóképű vagyok.De barátaim szoktak azzal csesztetni hogy nem vagyok egy izmos fiú...
2012. ápr. 15. 00:29
11/17 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék, ha látnátok ugyan ezt mondanátok e. :D
2012. ápr. 15. 22:43
13/17 A kérdező kommentje:
mármint? :D
2012. ápr. 17. 22:36
14/17 miskanaruska válasza:
Én nem jöttem be a csajoknak, mert soványka voltam 172 cm 54 kg. Mindig azt mondták hízzak vagy 15 kg-t. Tehát csak azt mondják a csajok hogy nem számít a külső. Pedig csak azt nézik. Sajnos képet nem lehet felrakni, feltennék egyet magamról.
15/17 anonim válasza:
attól még tetszhetnél, a volt barátom is csak fogyott, eredetileg ő is 180 cm 60 kiló volt
16/17 anonim válasza:
kedves kérdező hiszel még a mesékben?
23f hasonló kaliber és évek óta 0 kapcsolat
(bár a jóképű relatív)
17/17 A kérdező kommentje:
Engem azért megkeresnek a lányok csak mikor én szeretnék valakit felcsípni az nem megy mert nincs emiatt elég önbizalmam...
2012. ápr. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!