Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság egyre több idősebb lánynak fiatalabb fiúk jönnek be? Ezen az oldalon is egyre több ilyen esettel találkozom. Lányok, mit szóltok az olyan fiúkhoz, akik huszonévesen sem néznek ki 17-nél többnek max?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon jó ez így. Minél több lánynak kellenek a fiatalabb fiúk is, annál jobb. Jól teszik!

Legalább ezek a lányok tudnak gondolkodni, többet értenek a párkapcsolathoz, mert nem a kor alapján ítélnek.

2012. ápr. 17. 13:11
 12/13 A kérdező kommentje:

ma 13:11

Szerintem meg nincs igazad.

Ők csak szexuálisan vonzódnak a fiatalabb srácokhoz.

Kíváncsiak milyen lehet fiatalabbal dugni.

Én 22 vagyok, de senki sem mond 17-nél többnek és érdekes mód eddig ha egy 26 éves akart tőlem valamit az csak is szex lehetett.

2012. ápr. 17. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

1. Örülj neki, ha idősebb nők akarnak veled, egy állítólag fiatalabbnak kinéző emberrel szexelni. Ritka eset.

2. Nem biztos, hogy 17-nek nézel ki. De ha mégis, akkor sem vagy 17.

3. Nincs igazad, ezen az oldalon is láthatod, hogy nem úgy van. Általában komoly kapcsolatot akarnak a nők, ha nem érdekli őket, hogy fiatalabb a srác.

Ha csak szex kellene nekik, akkor az idősebb, férfiasabbakat választanák.

Szóval kamu gyanús a történeted.

2012. ápr. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!