Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tali a nagy szerelemmel?!
csak egy a gond! nem egoságból, szép lány vagyok, vékony,jó alakú, szépek a szemeim,az arcom,jól,divatosan öltözködöm.
egy szépséghibám van viszont,amit a nyáron orvosolni is fognak, a felső fogsorom előrébb van az alsótol igy vagyis az első két fogam előrébb áll:S a fiú látott már képen,webcamon de félek h emiatt nemfogok neki tetszeni!mert alapvetően más bajom nincs szép lány vagyok ( ez beképzeltnek hangzik de nem..)segítsetek..:(
Nekem is majdnem teljesen ugyan ez a problémám. Most lesz a tali a napokban. Az a különbség, hogy nekem a fogaim lyukasak elöl.:S (de ez orvosolva lesz a nyáron - szeptemberre már szépek lesznek) A másik különbség, hogy ő már látott engem élőben (de csak 10-20 méterről - onnan meg nem látszanak a fogaim:D).
Én azért is izgulok, mert nem vagyok egy beszédes típus, és félek, hogy lefagyok, aztán nem tudok majd semmit sem mondani.:S
Azért remélem, ha csak a fogak a bajok, attól még tetszeni fogunk nekik.:D Tudom, hogy nem kéne görcsölni ezen, mert akkor még rosszabb lesz, kihat a másikra is, de hiába mondanám szerintem, mert igazából én sem tudok nem foglalkozni ezzel.:D Na, remélem jók leszünk, majd számolj be.:) Sok sikert!;)16/L
Nálam ugyanez volt a helyzet évekkel ezelött.
Szerencsére nem a fogak miatt döntött....azóta is együtt vagyunk.
Szerintem ne parázzatok,ha a fogaitok érdekli,jobb is ha odébb áll...ez a véleményem.
sztem ez nem olyan nagy probléma...nekem 14 éves korom óta van előrébb a felső fogsorom mint az alsó,nem tudom h miért,de nem tudtam vele semmit sem csinálni..fogszab. kilőve mert fémérzékeny vagyok..ráadásul elöl deszka hátul léc vagyok..úgyh emiatt inkább a kisugárzásra koncentráltam..nem azért de pasikban gazdag múltat köszönhetek magam mögött hálistennek:):)
mert nem ettől függ..
amikor a férjemet megismertem akkor is ő jött oda hozzám..és ugye ez a fontos??!!és így szeret ahogy vagyok..meg fogod te is ismerni azt az érzést amikor a hibáiddal együtt szeretnek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!