Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van más is, aki már feladta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki már feladta? Ti miért nem kelletek a lányoknak/fiúknak?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 23:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
feladtam
2012. ápr. 16. 06:29
 22/28 anonim ***** válasza:
én is
2012. ápr. 16. 09:14
 23/28 anonim ***** válasza:

Úristen...mindenki arról ír,hogy mekkora igényeik vannak a mai csajoknak (autó,pénz,izomagyú csávó stb.).

Eszetekbe sem jut,hogy ezek nem a barátnő típusú csajok?

megdugod (bár ti úgysem fogjátok) aztán kész.

Nem az ilyen csajok között kell keresgélni.

Másrészt nem hátrány,ha nem vagy ronda.De viccen kívül.Jöhettek itt a belső értékekkel (persze hogy fontos),de ha csúnya vagy,leszarják.

Ma már vannak különböző szerek a pattanásokra,a tornázás/gyúrás is elérhető mindenki számára,szóval mi a gond?

Dobtak párszor?Sz*rni bele,van még nő/pasi bőven.Senki se maradt együtt élete végéig az első barátnőjével.

22/F

2012. ápr. 16. 13:37
 24/28 anonim válasza:

Én még a legelső kommentre reagálnék: De igenis van, amikor a csaj bevallja, hogy bejössz neki. Nálam is pl. ez volt. Tudom nem volt szép tőlem, de belementem, hogy járjunk, - pedig nem is éreztem semmi komolyat iránta - úgy gondoltam kellően aranyos és csinos, szóval mit veszíthetek?! Sajnos azonban beigazolódott az, amit korábban is tudtam, de próbáltam elvonatkoztatni tőle...fogalmazzunk úgy, hogy eléggé modern gondolkodású, és nem hisz a monogámiában. Ellenem nem követett el semmit - még, hiszen össz-vissz 10 napja jártunk (és jártunk is végül) -, de mondtam neki egy idő után, hogy "Köszi, ennyi volt, de eléggé más a személyiségünk". Nem fair, hogy nem adtam neki esélyt a bizonyításra, de azért tőle sem volt túl kedves, amikor kijelentette még akkor, amikor még nem is jártunk, hogy "Bocs, de nem bírom egy pasi mellett sem hosszabb ideig, max 2-3 hónapig". Mondtam magamban. Hát ezzel a hozzáállással már eléggé rossz a szájízem az egészhez...Lehet önző voltam, mert többet vártam el, de nem egy rövid röpke dologra vágynék + nem voltam belé szerelmes...Nem akartam leláncolni, mert nem tudtam, hogy beleszeretek-e, avagy nem

17/srác

2012. ápr. 17. 20:53
 25/28 anonim válasza:
autó,pénz,izomagyú menő csávó stb.. Engem pont hogy nem érdekelnek az ilyen dolgok. Mindig is a belsőt néztem, és nézem most is. Ezért b*szlatnak is hogy hogy tetszhetnek azok a srácok akik. Ez van. Ők a szétgyúrt, beképzelt, menő pasikért csorgatják a nyálukat akik le sem sz*rják őket. És csodálkoznak...Nekem totál mindegy legyen vézna, szemüveges vagy fogszabályzós, full pattanásos, nem számít.. Vannak még kivételek!! Adtam már fel,és szerintem mindenki volt már így ezzel de nem kell emiatt azt hinni hogy nem kellünk senkinek sem. Ha egy-ketten kikosaraznak is attól még nem dőlt össze a világ:) Tovább kell lépni és újból próbálkozni... Ők nem érdemeltek meg akkor téged. Van hogy kétségbeesek miért nem kellek a pasiknak, de végül mindig belátom ha azoknak nem kellek akkor minek sóvárogjak értük.. És ezután jön a nagy felfedezés, akivel csak haverilag vagyok el tetszem neki. Nem tudhatjuk előre kellünk-e valakinek, vagy tetszünk-e valakinek. Sokan nem merik megmondani nekünk. :)
2012. ápr. 18. 19:54
 26/28 A Tengerész ***** válasza:
Úgy gondolom nagyon fiatal vagy. Én PONTOSAN így éreztem magam amikor olyan 18 éves voltam. HIDD EL túl fogsz jutni ezen a dolgon, ha nem erre koncentrálsz. Ahogy lett munkahelyem, ahogy elkezdtem sportolni, ahogy találtam olyan társaságot ahol voltak célok, témák, feladatok MINDEN megváltozott. Most öreg vagyok és látom, hogy életem során minden megfordult. Azok a fiúk akik a nálam kedvezőbb külsejükkel, csajozós menő dumájukkal, akkoriban izmosabb külsejükkel, jobban eleresztve zsebpénzzel nálam sokkal sikeresebbek voltak a lányoknál, mára szánalmas, kövér, tottyadt levitézlett alkoholisták, vagy beteg roncsok, sokuk már rég nem él. Én pedig kiteljesedtem és azt kell mondjam bármikor könnyen kapnék olyan nőt akit csak akarok, de nem kell, mert igaz, hogy többedszerre, de megtaláltam azt aki minden igényemet kielégíti. Tehát nem azt mondom, hogy ne add fel, hanem inkább azt, hogy NE TÖRŐDJ A DOLOGGAL! Legyenek céljaid, amiket erőfeszítéssel elérsz és akkor lesznek, sikerélményeid, amitől megnő az önbizalmad és egyszercsak észreveszed, hogy kellesz a nőknek. Én azt se értem gyakran, hogy a mai csajok többségén mit esznek a srácok, azon a lukon kívül persze ami a lábuk között van. Nagyseggű, agyatlan plázacicák hömpölyögnek az utcán villogtatva a műkörmeiket, füstölgő cigarettával a hamutartószagú pofájukban. Bottal nem nyúlnék hozzájuk, nemhogy egy levegőt szívjak velük. Tehát a lényeg ne erre fókuszálj, hanem CSINÁLD MEG MAGAD! És MINDEN megoldódik.
2012. ápr. 19. 08:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ne add fel , csak pihentesd a dolgot!Én fiatalon a csajok miatt majdnem öngyilkos lettem, mert annyi mindent összehazudtak. De már csak nevetek rajta. Egyedül vagyok, boldog vagyok, meg van mindenem. A csajozás miatt több lakás árát már elköltöttem, fizetek gyerektartást is. Szerintem a Magyar csajok nem tudják mi az a szeretet, szerelem és egy külföldi talán jobban meg is becsülne! Olyan országban ahol "nincs válás". Gyakorlatilag csak ithon a legrövidebbek a házasságok és a Cseheknél máshol csak 10-20% a válás. Minden Jót!!
2012. ápr. 19. 15:03
 28/28 anonim válasza:

Szia!

Először is ne becsüld le magad mindenkiben van valami érték.Ha jobban megnézed nincs olyan sztár vagy ember akinek csak egy fajta nő jön be.Lehet barna szemű szőke hajú,de kék szemű és barna hajú is.Én is eleinte kevés önbizalommal feküdtem neki ennek az egésznek most már valamivel több lett. és mi kellett hozzá csupán egy idősebb férfi bókjai.Ezzel nem azt mondom , hogy az első ember aki érdeklődik utánad az legyen a barátnőd/barátod, de hidd el ez igen sokat tud lökni az emberen ha magabiztosan viselkedik.Tapasztalatból mondom, hogy teljesen máshogy viszonyulnak az emberhez.Valamint nem igaz, hogy csak a pénzes,kigyúrt fiúk az esetünk,tény,hogy ez egy plusz prémium.De ha olyan személyiséged villogtatsz meg vicces,kedves,romantikus hidd el felfigyelnek rád.Mutass valami pluszt ami a többi fiúba/lányba nincs meg.Amúgy csúnya ember nincs mindenkibe van valami szép ha nem is feltétlenül külsőbe.Keress azzal akit meg akarsz hódítani egy közös témát ha már beindul a beszélgetés hidd el könnyebb lesz addig rossz amíg nincs egy közös pont amin elindulhatnátok.Nem tudom hány éves lehetsz de egy tízen valahány évesnek nem kell annyira sietni a párkereséssel ezt tapasztalatból mondom.Nyugodtan, önbizalommal feltöltődve kezdj el szocializálódni.

2012. ápr. 30. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!