Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki már feladta? Ti miért nem kelletek a lányoknak/fiúknak?
Én meg már többször is voltam szerelmes, de csak viszonzatlan szerelem volt a jutalmam. Amúgy sem nagyn kezdeméyneztem, mert minek is, nem vagyok se jóképű, se magas, se pénzes, se izmos.
Ezeknek a mai lányoknak meg akkor igényeik vannak, hogy az én szerető szívem nem elég már nekik, hiszen megkaphatják mástól ezt is a sok ropogós húszezres meg egyéb finomságok mellett.
ma 23:30
Próbálkoztam én, de minek, amikor mindről látszik, hogy nem én kellek nekik, pusztána külsőm miatt esélyt sem adnak.
Feladni? :D Még el se kezdtem! :D
Rajtam sincs túl sok pozitívum amire egyetlen nő is felfigyelhetne, de hát hogy adhatnám fel, ha bele se fogok! :D
21F
23:45: B@szki, te hülyéskedsz? :D Örülj mint majom a farkának!!! Tudod hány nő ölni tudna azért hogy 6 évet letagadhasson? :D:D És szerintem a huszas férfiak között is akad aki a fiatalnak kinéző lányokra bukik :D
Amúgy mitől tűnsz fiatalnak? Alacsony vagy esetleg? Csak mert az még előny is, nem hogy hátrány.. :D
21F
Nekem az az észrevételem, hogy azok a nők, akikre én szoktam nyomulni sose tudják mit akarnak, határozatlanok, szerencsétlenek. Ismerem magam már 24 éve és tudom magamról, hogy mindig önmagam vagyok. Folyamatosan ugyanúgy nyomulok, nem szakítom bele magam, nem is veszem fél vállról. Viszont a nők, akiket megtalálok/adnak elérhetőséget, azok kivétel nélkük töketlenek. Olcsó kifogásokat vágnak a fejemhez, hogy most dolga van, nem ér rá, rosszul érzi magát. -az utóbbit megértem-
Amikor meg megunom/feladom/leszrom, akkor -jobb esetben- jön a rinya, hogy "Jaj nem is érdekellek".
Az a bajom a nőkkel, hogy elvárják, hogy nyomulj, de ha nyomulsz, akkor "Jaj mindig csak talizni akarsz...", ha erre felháborodok és nem keresem többet, akkor meg én vagyok a kcsög...
Lányok, egy kapcsolat két emberen múlik.
Tessék kimondani, ha nem akartok semmit, mert mi sem vagyunk fából, mint ahogy ti hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!