Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak a mai fiatal lányok külsőre?
kereslet-kínálat. ők megtehetik! egy fiatal csaj lehet fiatal és idős palival is. fiatal srác pedig csak vele egyidős vagy fiatalabb csajjal lehet.
egy fiatal lányra nagy a kereslet! később változni fog a helyzet nyugi.
Ahogy én észre vettem, ez azért korral ez változik:
25 alatt amíg egyetemisták, addig van felhozatal, lehet válogatni és csak a tökéletes kell nekik
25 felett, egyrészt kezd ketyegni bennük a biológia, másrészt nem kapják tálcán a srácokat, és jóval kevésbé lesznek válogatósak.
Én is lány vagyok.
Én nem a külsőt nézem egy pasiban, azt sem bánom, ha ronda.
A külső az csak egy esztétikai dolog, az még nem árulja el, belül milyen vagy.
Pl ha meglátok egy zsír új mercit, én honnan tudnám, mennyire jó.
Ha csak beülök, vezetem és rájövök, hogy az a szép kocsi valójában egy rakás sz@r, mert hirtelen megadta magát az elektronika, akkor ott hagyom, mint púpos a szaharát!
Elsődleges az illető kiismerése...
Ha egy ronda pasi jólelkű, megbecsül és nem néz hülyének, akkor nyilván azt választom, mint azt, aki jól néz ki, de egy önző, rámenős valójában.
Egy pasi legyen humoros, megértő, értelmes és csak az igazi énjét adja elő és őszintén szeressen, külseje nem érdekel.
Kocsi, pénz?
Mit érdekel engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!