Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiszeressen belölem?
Figyelt kérdés
Én megismertem egy lányt a barátom házibuliján,de sajnos van már 1 gyereke.A buli után 2 hétig találkozgattunk meg minden,de csak barátilag.Sajnos a csaj belém szeretett és mondta,hogy ezek a találkozások nem barátiak voltak számára,hanem elég komolyak.Nekem nem tetszik a lány sajnos,de nagyon aranyos és szivét lelkét adja nekem.De én nem vagyok olyan mint a többi fiu aki csak otthagyja.Én már jártam ugy egy lánnyal és nagyon rosszul eset a mai napig érzem.Nem akarom,hogy ö is igy ezt érezze mint még akkoriban.Tanácsot szeretnék kérni töletek,hogy kiábránduljon belölem és ne szeressen engem.Inkább nekem essen rosszul mint neki ! :( Nem birnám,ki ha miattam sirna.2012. ápr. 11. 10:39
11/14 anonim válasza:
9-esnek. 4-es vagyok. Ha hiszed, ha nem, őszinte és egyenes ember vagyok. A kérdező, az őszinte és egyenes megoldástól fél (megmondani neki az igazat), szerinted mit csináljon? Amit leírtam, velem tették meg. És egyáltalán nem értek vele egyet. :( Csak épp ez is egy megoldás. Majd ő eldönti, mit fogad meg.
12/14 anonim válasza:
Újra 9-es. 4-nek
Igen, és neked ez a megoldás nagyon jól esett amikor veled szemben alkalmazták?
Vagy ha neked rossz volt akkor másnak is úgyanúgy legyen az? Nem értem, hogy nincs egy minimális szintű empátia benned? (Vagy valamennyi női szolidaritás.)
A kérdezőnek pedig azt tudom ajánlani ha van benne egy szemernyi "öszinteség", akkor gerincesen a lány elé áll, és nyíltan megmondja az igazságot!
Az ilyen sumákolással, taktikázással csak magát járatja le, illetve a lánynak is nagyobb, és hosszabb fájdalmat okoz.
UI.: Egyébként meg lehet lepontozni!!!
13/14 anonim válasza:
9-esnek 4 -es. Nem pontozlak le. Teljesen igazad van, ez nem kulturált megoldás. Csak egy ötlet volt. Elnézést kérek minden nőtársamtól. :)
14/14 anonim válasza:
Mondd keg neki finoman, de őszintén, a bizonytalanság a legszaabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!