Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy kiszeressen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiszeressen belölem?

Figyelt kérdés
Én megismertem egy lányt a barátom házibuliján,de sajnos van már 1 gyereke.A buli után 2 hétig találkozgattunk meg minden,de csak barátilag.Sajnos a csaj belém szeretett és mondta,hogy ezek a találkozások nem barátiak voltak számára,hanem elég komolyak.Nekem nem tetszik a lány sajnos,de nagyon aranyos és szivét lelkét adja nekem.De én nem vagyok olyan mint a többi fiu aki csak otthagyja.Én már jártam ugy egy lánnyal és nagyon rosszul eset a mai napig érzem.Nem akarom,hogy ö is igy ezt érezze mint még akkoriban.Tanácsot szeretnék kérni töletek,hogy kiábránduljon belölem és ne szeressen engem.Inkább nekem essen rosszul mint neki ! :( Nem birnám,ki ha miattam sirna.
2012. ápr. 11. 10:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ha kell inkább egy kitalált énemet adom...tudom nem fogom soha elfelejteni mit tettem,hogy kiszeressen belölem,de nincs más megoldás.tényleg sajnálom.nagyon szépen kérem adjatok tanácsot :(
2012. ápr. 11. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne taktikázz! Mondd meg neki az igazat, és ne hitegesd.

"Én megismertem egy lányt a barátom házibuliján,de sajnos van már 1 gyereke."

Nem lehet, hogy csak ez a probléma? Amúgy hány évesek vagytok?

2012. ápr. 11. 10:49
 3/14 A kérdező kommentje:
én 21 a lány 24
2012. ápr. 11. 10:50
 4/14 anonim ***** válasza:
8%

De rendes vagy, komolyan :) Nem lesz könnyű. Először is ha felhív, ne vedd föl a telefont. Ha mégis, ígérd meg, hogy visszahívod, és ne tedd meg. Ha emailt ír, ne válaszolj rá. Ha találkoztok (nem randi, hanem véletlenül), tegyél úgy, mintha csak egy ismerős lenne, szia-szia és távozás. A facebookon lájkoljál más lányokat, őt sose.

Velem is ezt csinálták. :(((( Igaz, nálam nem vált be, mert én nem szerettem ki, de ez a lány hátha nem olyan hülye, mint én.

2012. ápr. 11. 10:50
 5/14 A kérdező kommentje:
valami hasonlot akarok én is.tudom az lenne a legjobb,ha a szemébe megmondanám az igazat,de tudom,hogy akkor összetörne a szi8ve. :(
2012. ápr. 11. 10:52
 6/14 anonim ***** válasza:
Így is össze fog, de talánha ezeket csinálod, megharagszik, és akkor könnyebb lesz kiszeretnie belőled.
2012. ápr. 11. 10:55
 7/14 anonim ***** válasza:

:) Hát nem lesz egyszrű dolgod, én lány vagyok, és hát egy bulin megismerkedtem egy sráccal, ő belém szeretett, én nem szerettem őt, valahogy próbáltam én is elérni azt hogy kiszeressen belőlem, nem értem el, végül én is bele szeretem.

És most igy tök jó minden.

2012. ápr. 11. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindig a legjobb az egyenes út. Eljátszani azt, hogy bunkó vagy, az hosszú procedúra, és kétséges az eredmény. Hátha a bunkókat szereti és nem tántorodik el?

Egyszerűbb és őszintébb, ha megmondod neki, hogy kedveled, de ennél nem érzel többet, úgyhogy bocsi, de nem találkozgathattok többet.

A "szívösszetörést" nem lehet elkerülni, csak az nem mindegy, mennyi ideig húzod előtte az agyát. Én mondjuk utálom az olyan pasikat, akik nem merik egyenesen megmondani mi bajuk, csak úgy intézik a dolgokat, hogy ordítson a helyzetről, hogy gázos, amíg végül a nő lelép. Ez szerintem gerinctelenség, gyávaság, és lehet hogy én vagyok túl cinikus, de nem veszem be, hogy itt a nő érdekei miatt történik a sunnyogás. Egy fenét! Saját magadat akarod megvédeni egy cikis helyzettől és kész, nem kell túlmisztifikálni.

2012. ápr. 11. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
A 4-nek gratulálok! Igazán öszínte, és egyenes ember lehetsz a tanácsaid alapján! Csak így tovább!
2012. ápr. 11. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűbb lenne megmondani neki az igazat

"Figyelj tényleg nagyon bírlak mert aranyos vagy és kedves (vagy amilyen) de nem tudom viszonozni az érzéseidet és nem akarlak álltatni. Csak barátként tudok rád tekinteni és ha ez neked nem megy jobb ha nem találkozunk többet"

Nekem ez pl sokkal jobban esne minthogy mindent elkövetsz azért, hogy lekopjak....szerintem ha olyat teszel amitől "kiszeret belőled" az nem az lesz, hogy szépen megutál, hogy milyen bunkó is vagy, hanem magával lesz problémája. Ha nem írsz neki vissza, vagy szemét leszel vele, az szerinted azt fogja felé sugározni, hogy aranyos és odaadó? Nem hiszem. Inkább ebben a helyzetben sírna miattad. Légy nyitott és mond el mit érzel, jobban megfogja érteni, mint azt amit tervezel

2012. ápr. 11. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!