Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem randira?
Figyelt kérdés
Pár hete már van egy barátnőm és nem tudom hogy hova mennyünk kettesben ... tudnátok jó helyet mondani?
gondoltam hogy beülünk mekibe vagy valami. Most inkább lányok írjanak hogy hova szeredtek menni a párotokkal? Mondjuk az jó hogy elmegyünk sétálni ... de ha éhes lessz? De nem ez a gond hanem ha utána csókolózni akarok vele? Akk az nem undi hogy a kajamaradék még a szánkban van?
2012. ápr. 10. 16:25
11/12 anonim válasza:
szerintem ezt így ne tervezd meg! találkozzatok valahol, és beszéljétek meg ott, hogy neki éppen hova lenne kedve menni. mehettek a westendbe, mi is sokat járunk oda a barátommal, és vagy beülünk megnézni egy filmet, vagy csak sétálunk, vagy felmegyünk a tetőre. vagy elmehettek a budai várba. gyönyörű, nem is nehéz eljutni oda, és ráadásul a kilátás elképesztő. főleg este. ott ki tudtok ülni, nem jár oda túl sok ember, legfeljebb szerelmesek, meg turisták,de azok általában kattintanak kettőt hármat a gépükkel és tovább mennek. ott nyugodtan tudtok beszélgetni, senki nem fog zavarni.és ismétlem, A KILÁTÁS GYÖNYÖRŰ. attól meg ne félj, hogy rossz lesz a csók a meki után. ezzel ne foglalkozz! csak érezd jól magad, legyél kedves és vicces, és minden nagyon jól fog sikerülni. séta után egyetek egy fagyit, vagy kérdezd meg, hogy éhes-e, amire nem tartom valószínünek, hogy azt fogja mondani, hogy igen, de azért vigyél magaddal moneyt. remélem tudtam segíteni.:))
12/12 A kérdező kommentje:
igen tudtál :D kösz
2012. ápr. 10. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!