Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem randira?
Figyelt kérdés
Pár hete már van egy barátnőm és nem tudom hogy hova mennyünk kettesben ... tudnátok jó helyet mondani?
gondoltam hogy beülünk mekibe vagy valami. Most inkább lányok írjanak hogy hova szeredtek menni a párotokkal? Mondjuk az jó hogy elmegyünk sétálni ... de ha éhes lessz? De nem ez a gond hanem ha utána csókolózni akarok vele? Akk az nem undi hogy a kajamaradék még a szánkban van?
2012. ápr. 10. 16:25
1/12 pekkerke válasza:
vidd moziba az bejön a csajoknak és vegyél kólát pop-cornt
attól nem lesz szar a csók (fiú vagyok (bocs de hogy ez nem jutott az eszedbe hü***e)
2/12 anonim válasza:
Na nézz oda, aki az előző kérdésben még 10 évesnek vallotta magát, és csajozási analfabétának, mindjárt párkapcsolati szakértő lett?
Most, hogy itt a tavasz és 17 fok van, illő lenne parkban sétálni, mint a többi pár.
3/12 A kérdező kommentje:
szoktunk sétálni .. nagyopn sokszor de ha éhes lessz és kajálni akar? oké akk kajálunk de utána nem lesz undi a smár?
2012. ápr. 10. 17:12
4/12 anonim válasza:
ha ő hagymasalátát te meg szalvétát eszel akkor undi lesz, de végül is kit érdekel... nem tudom te hol élsz de itt elindulsz a szentrál parkból és amerre csak mész gyorsétterem a gyorsétterem hátán
5/12 A kérdező kommentje:
ha meg sétálni akk hova? pesten lakunk a 7. ker-be
2012. ápr. 10. 17:18
6/12 A kérdező kommentje:
xD
2012. ápr. 10. 17:19
8/12 A kérdező kommentje:
okés kösz :)
2012. ápr. 10. 17:25
9/12 anonim válasza:
vidd el sétálni, beszélgessetek közbe, üljetek be valahova enni (ne vmi gyorsétterembe,előtte kérdezd meg, hogy milyen ételeket szeret), aztán hazakíséred, és elváltok egymástól =)
10/12 anonim válasza:
szerintem a legjobb esetben is csak 20 évesek, úgyhogy a csaj sem várja el a gundellt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!