Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg hogy járjunk?
Hasonló cipőben járunk haverom, csak engem inkább barátnak tekint a lány, de még nem mondta, hogy nem tetszek neki, de azért úgy tudom.
Na már most, a lényeg, hogy legyél önmagad, mert ha meg akarsz változni az senkinek se jó. Legyél kedves, illedelmes jófej, kicsit kacér is lehetsz, aztán hátha összejön a dolog. Ha nem tetszel neki, akkor már nehezebb az ügy, de most mást nem tudok mondani, csak jó szelet kívánni! :)
Honnan tudod, hogy nem tetszel neki?
Figyelj, ha bejössz neki, vagy többet akar tőled, azt nyilván ki fogja mutatni, de addig meg meg ne kérdezd tőle, h jártok e... De ha ugy látod, hogy tetszel neki te is, és már olyan a kapcsolatotok, akkor mondjuk ha ültök valahol kettesben, vagy valami, kérdezd meg tőle, hogy " és esetleg nem szeretnéd, hogy több legyen köztünk? " vagy " tudod, nekem te nagyon tetszel, neked mi a véleményed rólam, lehetne több köztünk?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!