Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az h keptelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az h keptelen vagyok CSAJOZNI? (pedig nm vagyok egy ratyi alak. )?

Figyelt kérdés

Miert van az hogy KEPTELEN vagyok egy csajhoz ugy oda allni, es a szemebe nezni es elhivni randir vagy csak eggyatlan ismerkedni?>S A barataim meg mindenki ugy ismer h nagy arc vagyok es semitol es senkitol se riadok vissza, es hogy szeretem a kihivasokat...de nemtudom mierrt de nem birok szoba allni egy olyan csajjal aki tetszik:S A szuleim meg a roonk is folyamatosan azzal szivatnak hogy miert nincs mar baratnom, meg a haverok kozott is gaz...De folyamatosan ha egy jo csajjal dumalok akkor elakadok, es kifogyok a temabol 3 perc utan...:S es az nagyon gaz szokott lenni:S

MIT csinaljak?:D:SSS

Van a neten mindenfele hulyeseg hogy olvassam el ezt a 100 oldalt meg azt..de annak a fele csak kamu es hosszu:S mit tudnek csinalni hogy ne akadjak el es legyen egy JO TEMA amirol lehet dumalni...:S

Bocs a helyesirasert( a foldkozi tengeren egy hajon vagyok... ahol nincs magyar abc..:D)

16\f

2012. ápr. 8. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dögölj meg, én se tudok csajozni, de én még ráadásul itt fagyoskodom Budapesten :)
2012. ápr. 8. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezek a csajozós könyvek egy dologra építenek igazán, a magabiztosságra.

Egy lányt azzal tudsz megfogni igazán, ha magabiztos vagy és látszik rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben, ezt akarják elérni a könyvek úgy, hogy olyan trükköket mutatnak amik be-be válnak. Mind arra buzdítanak, hogy gyakorold ezeket ezáltal ezeket magabiztosabban használod és az életed részévé válik ezáltal nagyobb lesz a sikerszázalék.

összefoglalva a lényeget leírtam az elején.

2012. ápr. 8. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi 2.:)

Akik olvastak ilyen tippeket, es megakarnak kimelni a tobb oranyi olvasastol, vagy tapasztalatbol tudjak hogy legyek a CSAJOZASNAL magabiztosabb (mert amugy az vagyok, csak a csajoknal szall inaba a batorsagom..:)) Azok egz par tippet dobhatnanak:)

Koszee

2012. ápr. 8. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:

HÁt nekem van beszélőkém ennek ellenére mégsem kellettem a lányoknak.

Talán nem vagy te sem elég rámenős az a bajod, meg kéne érintened a lányokat, miközben beszélsz velük, de ne ilyen tahó módon, hanem mondjuk itt van valami az arcodon és megsimítod közben. :D

2012. ápr. 8. 21:11
 5/8 anonim válasza:

szerintem először írj rá fb-on vagy ahol akarsz. aztán élőbe

és mikor már jóba vagytok,akkor kezdj komolyabbat..

2012. ápr. 8. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen félsz a beégéstől ennyi... a beégés kell olyan mint az első kulázás először töktré nem? :D bár én nem emléxem de aztán bejáratod és jó szal viccet félretéve. Régen én is ilyenvoltam menj el bulizni lehetőleg csaj társasággal és ott menj oda csajokhoz a pia önbizalmat ad most nem az a lényeg hogy felszedj egy csajt csak oldódj elöttük aztán eltűnik ez a para idővel..

A téma hiányra pedig a nők imádnak vakerni beszélni ha nincs témád csak kérdezz "és milyen napodvolt?"

stb stb csak fossák a szót meglátod tök egyszerű kérdések is bővenjók, a lefagyás meg hát tom tré dolog néha nekem is van ilyen ha a szemembenéz egy csaj aki tök cuki szla csak előre gyakorlás teszi a mestert... HA oldódni akarsz még van az a módszer hogy pl mész utcán stb csak úgy odakérdezel csajokhoz mizu stb van amelyik leállveled beszélni stb csak dumálj velük na sok sikert Buuuuya

2012. ápr. 9. 01:47
 7/8 A kérdező kommentje:
ok.:D köszi mindenkinek;)
2012. ápr. 9. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Regisztrálj a puafestival.com-ra, vagy járj el a Csábítás Akadémiára, aztán nagyobb lesz az önbizalmad. Néha én is lefagyok, van, mikor meg csak úgy oda megyek lányokhoz.
2012. nov. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!