Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet nézzünk meg a moziban? ( nem első randi) 16/F
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 13:10
3/13 anonim válasza:
Most mondanám, hogy nézzétek meg az Amerikai Pite legújabb részét, mert régi szereplőkkel van és állati, de te még 16 vagy, így tuti nem engednek be...
Na jó, talán van rá esély.
4/13 anonim válasza:
engem 9 évesen beengedtek a texasi lécfűrészesre.
5/13 anonim válasza:
Kérdezd meg a lányt esetleg... Pl. én tuti kiakadnék, ha be akarnának rángatni az Amerikai pitére, mert az összeset utáltam :) Szóval egyeztess!
6/13 anonim válasza:
Mindenképp vmi vicceset, a romantikus film szerintem elég gáz az első randin, kényelmetlen lenne neked is és a csajnak is. Egy poénos filmen felengedne a hangulat.
7/13 anonim válasza:
Jaaaaa, hogy nem első randi! Félreolvastam:D akkor nyugodtan jöhet a titanic:))
8/13 anonim válasza:
Már bocs, de miért nem a lánytól kérdezed meg? Honnan tudjuk milyen filmet bírtok megnézni mindketten? Ha mi nem tudtunk dönteni, akkor pénzfeldobás volt vagy mindkét filmet megnéztük :)
Én nőként nem adnék ki mozira pénzt egy romantikus filmért, mert azt a tévében is meg lehet nézni, nem a látvány a lényeg. De egy monumentális film, amiben sok a látványelem, na azért érdemes moziba menni, filmvásznon nézni.
A titánokat pl. érdemes moziban nézni, nekem Az ajtó is bejönne, de a páromnak nem. Ált. akciófilmeket szeretünk nézni együtt.
10/13 anonim válasza:
Szerintem is Titanic:DD Az most pont kapóra jön.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!