Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SRÁCOK! A 16 éves lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SRÁCOK! A 16 éves lányokat még kislányoknak tekintitek vagy már fiatal nőnek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van rá esélyem hogy ilyen idős koromban valaki komoly kapcsolatot akarjon tőlem, vagy még mindenki csak rövid tini szerelmet vár el egy 16 éves lánytól??Lesz komoly kapcsolatom?Vagy még várnom kéne rá??(Szőke,kék szemű csaj vagyok) Tavaly voltam egy Pszichológusnál aki azt mondta hogy sokkal komolyabban gondolkodom mint a korombeliek. Azt mondta h, körübelül én lelkileg és agyilag egy 19 évesnek felelek meg.

2012. ápr. 8. 11:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg értelmesebb vagy a korodnál én szívesen megismerkednék veled.
2012. ápr. 8. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Testileg lehetsz felnőtt nő.... agyilag is lehetsz nő.... ( vagy akár férfi, ha igazán jófej akarsz lenni :D ) De ÉRZELMILEG tini vagy, nincs igazam?

Szóval nem kis kockázatot vállal, aki idősebb létére összejön veled. Persze ettől még szeretünk kockáztatni :)

2012. ápr. 8. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen jöttem össze párommal, aki 22 volt. 6 éve együtt vagyunk, menyasszony vagyok, és a többi.

(zárójelben hozzátenném, hogy én tényleg érett voltam, bármit is fognak itt zagyválni egyesek rólam, az élet így hozta, hogy fel kellett nőnöm, anyám meghalt, minden rám szakadt, mert apám meg alkesz volt és az is a mai napig)

22/L

2012. ápr. 8. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

egyik sem

teenager

2012. ápr. 8. 18:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! :) a privát üzenet küldőknek meg csak annyit h, aranyosak de én nem szeretek neten ismerkedni... személytelen az egész. e tekintetben egy kicsit ó módu vagyok. ahogy régen... személyesen beszélgetni, találkozni...stb..... Szóval köszönöm a válaszokat! :) várok még véleményeket! :)
2012. ápr. 8. 21:30
 16/18 anonim válasza:
21F: Kislány. Akinek pedig férfi létére csak kislányok akadnak a horogjára, az egy lúzer, és a férfi társadalom ki röhögi az ilyeneket.
2012. ápr. 11. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez nem így van, inkább a magadfajtákat röhögik ki.
2012. ápr. 16. 13:33
 18/18 sunyi vakond válasza:
én anno jártam hasonló korú lánnyal aztán és szintén érettebb volt mint a többiek, aztán betöltötte a 18-at és meghülyült
2012. ápr. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!