Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerem, de ha virágot adnék neki, örülne?
Szerintem jó ötlet, én örülnék neki :)
24/N
Szerintem nem fog visszautasítani, legalább is remélem. Ha meg visszautasít, mit mondana? "bocsi, nem fogadhatom el" ? nagyon kicsi az esélye... Szerintem egy intelligens lány (még ha nem tetszene neki a dolog), akkor is elfogadja, max. nem viszi haza, hanem bedobja az első kukába, nem? De lehet, hogy rosszul gondolkozom, vagy naiv vagyok! :)
Már csak azt nem tudom, ha megkérdezi, hogy "miért kapom?" akkor arra mit mondjak? Lassú víz partot mos módszerrel szeretném meghódítani, ez lenne az első lépés. De ha nagyon gáz, szóljatok!
27 vagyok amúgy.
Ha nem akar semmit, és elfogadná azzal csak azt "kommunikálná", hogy van valamenni esélyed.(holott nincs) 27 évesen furcsa, hogy ilyeneket tervezel. Tudod egyáltalán, hogy van -e férje, barátja?
Amúgy eddig milyen párkapcsolataid voltak?
1. vagyok: miért nem locsolod meg tényleg? Megvan az ok (Húsvét) és kommunikációs folyamat is elindulhat.
Persze nem azt gondoltam, hogy megküldöd egy tűzoltós kocsival, csak valami egyszerű kölni + esetleg a virág.
Hmm, igazad lehet, a "kommunikációval" kapcsolatban. Nem tudom, hogy van-e férje, barátja... miért furcsa, hogy 27 évesen ilyesmit tervezek? :) Azt remélem, hogy a (virág utáni) legközelebbi alkalommal már normálisan megszólítom, és megkérdezem, hogy lenne-e kedve egy... fagyihoz vagy mittudomén.
Miért fontos, hogy milyen párkapcsolataim voltak? Eddig úgy hozta az élet, hogy vadidegen lánnyal még nem kellett "megküzdenem", mindig a szűkebb-tágabb társaságból alakult valami. A leghosszabb amúgy 7 éves kapcsolat volt.
Elárulom neked, hogy ez a hülyeség amit tervezel az maximum óvodában működik! Te kevered a szezont a fazonnal! Azért mert a lányok örülnek egy virágcsokornak amit a kedvesüktől kapnak, az még nem jelenti azt hogy ha egy vadidegentől kapják annak is örülni fognak.
27 évesen lehetne annyi intelligenciád hogy tudd mit kell mondani egy lánynak, eltudd hívni randizni, ha látod rajta hogy szeretne veled megismerkedni, ne pedig egy szál virágtól várd a csodát amit odaadsz neki és otthagyod a pi.sába!
" hogy holnap viszek neki egy szál nagyon egyszerű kis virágot... "
Miért gondolja mindenki hogy csokrot akar vinni?:D Szerintem kedves kérdező nyugodtan próbáld meg. Egy szál virág egy szép gesztus. A többiekkel meg ne foglalkozz.. Ha mást nem elküld..és ennyi, vagy csak barátok lesztek...de legalább megpróbáltad.
De hogy csak példát mondjak, itt volt a nőnap.. Ilyenkor a város pár pontján ajándék csokit, virágot vagy épp termékmintát osztogattak. Tudok mondani 2 lányt (20felett) akik kaptak ismeretlentől az utcán virágot, és nagyon is örültek neki.:) Az egyik el is kezdet randizni a sráccal. Nekem is feldobná a napomat..
Az óvodás módszer meg az lenne ha belerúgnál, vagy meghúznád a haját és utána elhívnád randizni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!