Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha félek/ideges vagyok egy kicsit?
15:00-kor fogok találkozni egy sráccal, akivel a neten ismerkedtem meg.
Már tegnap alig tudtam aludni, izgatott voltam, de tartok, hogy vajon mi lesz.
Össze ne f*sd magad azért. Valójában felesleges bármin rágódni mert ha ideges vagy akkor azok is csak általad kitalált elképzelések ,hogy vajon mi történhet , de ha oda érsz megnyugtatlak már egyáltalán nem fogsz izgulni.
De a legtöbb ember ilyen... Izgul egy esemény előtt ,hogy mi lesz de ott viszont már nem izgul. Ennek semmi értelme :D
Persze ez tök normális minden randi előtt főleg ha először találkozol egy ismeretlennel.
Nyugi nem lesz gond csak légy magabiztos :)
velem is így volt ilyen 2 hete.. borzalmasan izgultam még út közben is. és amikor megláttam hirtelen boldog lettem mert végre találkozhatok vele.és egyépként elég jól megvoltunk. azóta járunk és egyszerűen imádom:D
ja és ne éld bele magad. de teljesen más volt életben és szokatlan volt eleinte:D
szóval ne legyenek elképzeléseid vele kapcsolatban hogy oylan lesz életben mint interneten. mert NEM:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!