Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezi le manapsag a lehtobb lany az olyan fiukat akik nem jarnak minden evben kulfoldre síelni, nyarin nyaralni stb?
Figyelt kérdés
Pedig szerintem a mai rossz anyagi helyzetek mellett ebben a vilagban 10 bol 9 ember ezt nem teheti meh. Megis a legtobb kany ezt elvarja, hogy vigye ot a leendo pasija felevente olaszba, spanyolba, gorogbe. Vagy csak en latom ilyen negativan a dolgokat?2012. ápr. 6. 17:36
11/15 anonim válasza:
Mert a fiúk a bányában dolgoznak!
12/15 anonim válasza:
ma 18:52
az eggyel korábbi hozzászólás is hozzám tartozott
azt hiszem egy fornettis kakaóscsiga még nem a világ vége, és még azt se várom el
én is 'csak' ennyivel szoktam meglepni a barátomat
13/15 anonim válasza:
csak te látod ilyen negatívan..
14/15 anonim válasza:
önerőből? a legtöbb nő maximum eltartani tudja magát, nemhogy nyaralni mennyen...
15/15 anonim válasza:
Szerintem azért mert ostobák, felszínesek, és túl sokat képzelnek magukról, miközben még önerőből két fűszálat se tettek keresztbe és fogalmuk sincs az életről. Én például nem vagyok ilyen és nem nézem le az ilyen fiúkat, pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy évben 1 nyaralást/hosszú hétvégét összehozni egy átlagos fizetésből, főleg ha az ember albérletben lakik mint én. Nekem se jön össze mindig, van amikor el tudok menni van amikor nem. Ha meg nekem se jön össze miért várnám el a fiútól?? Ja, és engem nem kell vinni sehova, vagy a saját pénzemből megyek ahogy eddig is, vagy sehogy. :) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!