Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan es mit kell mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan es mit kell mondani mikkor leszolitasz egy csajt?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:

hát attól függ mik a szándékaid.

de talán kezd azzal, hogy szia. szép a szemed. :D

2012. ápr. 5. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Csak a kinézeteden múlik a sikered.
2012. ápr. 5. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:

forever alone srácok ? :)

nos attól függ hol

2012. ápr. 5. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 20:27-hez,de egyébként ha úgy beszélsz ahogy írsz,inkább ne szólíts le senkit.Persze ha véletlen elírás akkor ne haragudj!
2012. ápr. 5. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
ja igen bocsanat nem geprol irok de a valaszokat koszonom:)
2012. ápr. 5. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak lazán: Mennyi egy menet?
2012. ápr. 5. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
20:53-as vagyok.Akkor ne haragudj.Amúgy az a baj hogy ma már ha odamész egy lányhoz utcán és leszólítod(ha addig még nem hátrált el)azt hiszik hogy kéregetni akarsz vagy zaklatni akarod.Amit igazából nem is csodálok.Mert amíg suliba jártam nem egy alkalommal küldtem el valakit egy lánytól vonat vagy buszmegállókban,mert 1-2 srác rászáll a csajokra beszólogatnak nekik,esetleg le is taperolják őket.Szóval nem csoda ha tartanak ilyen helyzetektől.
2012. ápr. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!