Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az lekoptatás ugye ha sose ér rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lekoptatás ugye ha sose ér rá?

Figyelt kérdés

-szerda: szakkör (szerinte)

-csütörtök: Barátnőjével találkozik...(tuti lekoptat sztem mert akkor ezt el tudná halasztani...)

-péntek, szombat: sem jó...

Összezuhantam mert ilyet már csináltak velem párszor... Ez 100%-ban bukás ugye? Pedig úgy örültem hogy meglesz a randi de nem :( Szerelmes is voltam sajna...

Megint azt érzem hogy sose lesz bnőm, pedig jól nézek ki mert stírölnek a lányok mindenhol, mutogattak is ma rám stb. , tudok dumálni is, kezdeményeztem is jópárszor és SOSE jön össze... MEgint azt érzem hogy sose lesz bnőm :(

F18 és fél

2012. ápr. 3. 21:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

utolsó előtti előtti:

Jah Pua-t ismerem , pszichológiát is...

Már csak az a baj... hogy túl komolyan veszem... és tény hogy magányos vagyok, de elkövetek mindent hogy ne ezt sugározzam ki magamból!

2012. ápr. 4. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem panaszkodsz a csajnak, hanem próbálod azt a látszatot kelteni, hogy teljesen harmonikus életed van, az már haladás. De hát megjátszani nem lehet tökéletesen és nem lehet sokáig fenntartani a látszatot. Inkább dolgozz az életeden! Gondold azt, hogy te egy király vagy és minden, ami hozzád köthető, az a te királyságod. A barátaid, a hobbijaid, a munkád, a stílusod, az ízlésed, az ismertségeid, tudásod, minden. Neked azon kell dolgoznod, hogy mindezt jobbá tedd. Ezáltal egyrészt nem fogsz unatkozni, másrészt tetszeni fog a csajoknak.
2012. ápr. 4. 21:29
 13/13 A kérdező kommentje:
ez egy jó ötlet utolsó! :P
2012. ápr. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!