Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Levélben vagy szóban jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levélben vagy szóban jobb randit kérni?

Figyelt kérdés

Novemberben a templomban egy gyönyörű lány mellé ültem.... Mise végén megszólítottam, elmosolyodott, de csak annyit tudtam meg róla, hogy Ritának hívják. A keresztnevét nem árulta el, "az titok" - mondta. Iwiw-en persze nem találtam meg, sem facebookon, semmit sem tudtam róla. Azóta mindig ugyanarra a misére mentem, remélve, hátha összefutok vele. Ő néha megjelent, néha nem, de vagy az apukájával volt, vagy mással, nem volt lehetőségem megszólítani. Tegnap viszont felkutattam az egész internetet utána, és végül megtaláltam a teljes nevét, egy suli-fórumon még az e-mail címét is.

Mit tanácsoltok, mit írjak (ha írjak)? Nagyon tetszik, szeretném megismerni, de ezt azért így mégsem írhatom le neki, nem? Nagyon tetszik. De attól félek, ha engem nem talál szimpatikusnak, soha többé nem látom, vagy nem is tudom. Valami ötlet? Én 26 ő 23 éves.

Valószínű egy ilyen lánynak van barátja már, de... azért jó lenne ezt tőle hallani, vagy nem tudom.

Rosszul jönne ki, ha nem a tőle megtudott e-mail címre írnék levelet?

2012. ápr. 3. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem személyesen tedd. ha az e-mailjére írsz, az megijesztheti, hogy te jó ég, te kinyomoztad, hogy ő kicsoda.
2012. ápr. 3. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem mindenképp írj neki egy emailt, ki tudja, hogy mikor fogsz megint újra találkozni vele. Légy tökös, írj valami frappáns levelet, hátha összejön a dolog. Mindenképp megéri megpróbálni!

(Ja és nehogy úgy kezd a levelet, hogy bocsi, ne haragudj stb... Ne alázkodj meg, lássa meg benned az igazi férfit!)

Sok sikert!

2012. ápr. 3. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

# 1/2

Igazad lenne, ha akármikor csak úgy összefuthatna vele, de itt nem erről van szó. Ki tudja megint mikor fognak találkozni. A levélben le kell írni, hogy "véletlenül" épp rátaláltál és annyira szimpatikusnak tűnt, hogy mindenképp fel akartad venni vele a kapcsolatot, mivel kincset csak ritkán talál az ember stb...

Ügyesen, kapd el tigris! :D

2012. ápr. 3. 18:32
 4/9 menta34 ***** válasza:
Most, hogy tudod mit kell keresni hátha találsz valamit ami hihető duma :)) pl. egy közös ismerős a facebookon, majd előadod, hogy egy régi barátot kerestél nála és akkor vetted észre, stb. Talán nem is randi kellene elsőre, hanem beszélgetést, levelezést kezdeményezni, aztán a többit majd meglátod:)
2012. ápr. 3. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
táviratban... még szép, hogy szóban... de amúgy sem megy el ha csak dadogsz az orrod alatt...
2012. ápr. 3. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
ha már ennyit keresgéltél hogy megtaláld, akkor most már írj neki :) majd kiderül hogyan reagál, kár volna kihagyni az alkalmat
2012. ápr. 3. 19:04
 7/9 anonim válasza:
szóban szerintem
2012. ápr. 6. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóban. És attól,hogy ott az apja vagy más ismerőse még van alkalom... legalább látja rajtad,hogy tényleg érdekel. Sok sikert! ;)
2012. ápr. 6. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
És ha nem lesz ott most vasárnap (mert nem mindig látom..)? Akkor írjak neki, ugye?
2012. ápr. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!