Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, milyen a tökéletes pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen a tökéletes pasi?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a belsőértékek jobban számítanak de most inkább a kinézetre gondolok:

-magasság

-testalkat

-arc

-stb

2009. jún. 16. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy tökéletes pasi?? Szerintem nem igazán létezik. Maximum nagyon jól néz ki! Hát magasságban 5-10 cm-rel legyen magasabb nálam, legyen vékony, de ne mint egy csontváz, szeme ZÖLD, haja fekete :) Nekem pl ez egy "tökéletes pasi".
2009. jún. 16. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:

külső tulajdonságokra:legyyen magasabb mint en...legyen izmos,de nem valami izomszaurusz hane járjon kondizni vagy valami...legyen helyes arca piercing nem gond csak ne legyen tele vele az arca...lehetőleg fekete legyen a haja,, de ha más színü az se gond...stb. .kb ilyen a töképeles pasi...más most nem jut eszembe.

és neked? milyen a tökéletes?

2009. jún. 16. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Orbán Viki? Gyurcsány Fletó?
2009. jún. 16. 14:59
 4/12 A kérdező kommentje:

2.vállaszoló nekem a topp CSAJOM: hosszú fekete hajú, barnaszemű, olyan 180 cm magas( azért alacsonyabb legyen nálam láthatóan),karakteres arc, ne legyen egy nádszál.

18/F

2009. jún. 16. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
magas (jóval magasabb mint én, mert az olyan nem tudom.. marha jó ha egy sokkal magasabb és nagyobb fiú van melletted), átlagos testalkatú (nem kell izmos has se meg semmi), hosszú vagy raszta hajú, kecske szakállas, tetovált, piercinges. huha. :D
2009. jún. 16. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A szépség egy szubjektív dolog, mindenkinek más jön be
2009. jún. 16. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:

hát szerintem nincs tökéletes pasi :-) de hogy írjak is valamit, nekem kb ilyen lenne. Külső tul.: magas, legalábbis nálam 5-10cm-vel minimum magasabb..rövid sötét haj, zöld szem:), helyes és férfias arc, izmos és sportos, de ne legyen ilyen totálkigyúrt izomagyú..:) és nekem fontos az is, hogy jól öltözzön.

Belsőre: humoros, megértő, gondoskodó, határozott, érezzem magam biztonságban mellette, intelligens, becsüljön meg... hirtelen ennyi jutott eszembe, lehet kicsit hosszúra siekrült :)

17/L

2009. jún. 16. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
legyen önbizalma, de engem tartson szebbnek magánál, legyek kicsit izmos(ne nagyon,azt nem szeretem amikor ilyen kigyúrt állat) arca meg olyan férfias, és borostás
2009. jún. 17. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 méter magas vagyok és a nagyon alacsony csajokat szeretem! Beteges? :-)

Egyébként teljesen szubjektív, rengeteg olyan eset van, hogy valaki egészen másmilyennel találja meg az ember a boldogságot mint a zsánere...

24/F

2009. jún. 17. 17:49
 10/12 anonim válasza:

HÁt..szerintem nincs tökéletes pasi vagy ideális..de ami szeirntem tény és nekem fontos:

legyen magasabb nálam

humoros legyen és jófej..de ne egy bunkó

legyen ápolt..de ne töltsön a tükör elött többet mint én xĐ

és ne úgy nézzen ki mint egy megtermett viziló de egy kis pociért nem fogom pokolra küldeni:)...ja és ami a legfontossab h szeressen engem...

2009. júl. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!