Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első "randin" mit vigyek a lánynak, illetve mit illik?
Sziasztok!
Szóval az a helyzet, hogy igazából csak egy találkát kértem ettől a lánytól, nem tudom, hogy ez mennyire számít randinak. Szóval ilyen alkalomra illik vinni valamit, mondjuk egy virágot, vagy bármit? Még tapasztalatlan vagyok ilyen téren, ezért is tettem fel ezt a kérdést. Ja, és hova vihetném el, gyorskaja, vagy csak egy fagyi, esetleg még üdítő? Sajnos az olyanokra mint mozi, nincsen pénzem.
szerintem nem sértődne meg ha semmit sem vinnél, de a virág jó ötlet, vagy valami kis csoki ,mondjuk ferrero rocher, persze tényleg nem feltétlenül szükséges :)
a fagyizás legjobb ötlet szerintem.
Szerintem nem kell vinni :) De nagyon aranyos, hogy megfordul egyeltalán a fejedben :D Hány éves vagy amúgy?
Szerintem ha séta közben esetleg megálltok valahol fagyizni, akkor arra meghívhatod, az nem olyan nagy kiadás. (megkérdezheted tőle, hogy meghívhatod-e egy fagyira)
sok sikert :D
Köszönöm a válaszokat. Akkor szerintem maradok a fagyinál, az a baj, hogy Pesten fogunk talákozni, és nem ismerem annyira a helyet, nem tudom, hogy merre vannak nagyon fagyizók, de séta közben majd csak ráakadunk egyre:)
egyébként 19 éves vagyok.
Semmit ne vigyél.
Nincs annál kellemetlenebb, amikor órákon egy virágcsokrot vagy egy doboz bonbont kell hordozni magunknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!