Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy barátom aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom aki nagyon tetszik de sajnos nem tudom, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Elég jóban vagyunk és ezt úgy értem,hogy napi szinten beszélünk meg hülyülünk(a hülyülünket egyszerre több lányra és fiúra értem,tudjátok olyan "mindenki mindenkivel" jóban van szitura értem).Amúgy még csak pár hónapja vagyok belezúgva pontosabban mióta melléültettek.Amikor megtudtam,hogy mellé kell ülnöm majdnem sikítófrászt kaptam,mert akkor még képesek lettünk volna szétszedni egymást annyira gyűlöltük egymást,de rá egy hétre már minden órán amikor mellette ültem beszéltünk(normális ember módján)egymással.Aztán egyszer elmentünk négyen korizni(persze a fiúk bicajjal) és közbe viccelődtünk és egy kicsit jobban megismertük egymást.Amúgy a Fiú tulajdonságai:kedves,sportos(focizni és birkózni jár egy héten 3x)vicces,jófej.Viszont az én tulajdonságaim nem túl jók..:( amin változtatni is szeretnék.A legrosszabb tulajdonságom:néha túl komoly vagyok és sokat idegeskedek a családi állapotom miatt.De viszont vannak elég jó tulajdonságaim is pl.:én is sportos vagyok(minen nap egy héten min 4-6 órát görkorizok)kedves vagyok,(normális),vicces(nem mindig),barátságos.Ja amúgy meg egykorúak vagyunk.Ha csak arra rátudnám venni,hogy ő hívjon el hülyülni vagy épp randira bármit megadnék ezért.nemtudom,hogy ebből mennyit tudtatok leszűrni,de rémelem,hogy kapok normális válaszokat minél hamarabb.ja és bocsi ha hülyén fogalmaztam.

előre is köszi a válaszokat.

14/L

2012. ápr. 2. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
hat szerintem attol fugg hogy latsze rajta ojan jeleket ami arra utalna hogy te is tetszel neki. ha meg sincs ijen, batran vallald, egy probat meger!
2012. ápr. 2. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
háát...elég sokszor mosolyog rám
2012. ápr. 2. 17:36
 3/4 anonim válasza:
hívd el sétálni,vagy valahová és egyszerűen mondd el neki. tapasztalatból mondom : örülni fog. 14/L.
2012. ápr. 9. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem mond azt neki h lecumizod tuti belemegy;)
2012. ápr. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!