Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli nők! Ti összejönnétek egy tőletek 5 évvel fiatalbb férfival? Vagy hány évvel lehetne fiatalabb főletek a férfi?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 15:07
11/16 anonim válasza:
Én 25 éves voltam (a lány), és a párom akkor 19 (fiú).
:)))
Azóta 9 éve vagyunk együtt!
Felépítettük együtt az életünket, saját lakásban, függetlenül, kocsival a garázsban, de a legfontosabb, hogy egy gyönyörű kisfiúval élünk boldog családban.
Nem a kor számít!!!
Nem mondom, hogy nem voltak fenntartásaim és, hogy nem voltak köztünk konfliktusok. De mindent meg lehet beszélni, ha szeretitek egymást, csak az a lényeg.
12/16 anonim válasza:
nincs ebben semmi különös aki meg gátlásos, az akkor vegyen egy palota pincsit, és azzal szeretkezzen jó hosszu a nyelvük hy hy
13/16 anonim válasza:
Én 17 éves voltam mikor a matek tanárnőm ki szurt magának a matek órán, és titokban a lakásán szeretkeztünk nagyon sokszor. özvegy asszony volt és 45 éves.De bizony meg tanitott ez a nő engem mindenre, és soha nem felejtem el azokat az órákat amit eggyütt töltöttünk.A részletekbe nemenjük bele, mert ott kipróbáltunk mi a sex minden fálfaját. AZ IDŐSSEBB NŐK AZOK NAGYON TUDNAK SZERETNI főleg a fiatal fiukat.
14/16 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok 25 év körüli nő, 30 év körüli férfi vagyok, mégis, ha ez nem okoz problémát én is hozzászólnék ehhez a témához. Jobb, ha nem csak egyoldalúan vitatjuk meg az ehhez hasonlatos kérdéseket. Akármennyire is nem szeretnénk erről tudomást venni, egy kapcsolatban az életkor igenis számít. A túlságosan nagy korkülönbség nem helyes, mert a kapcsolatban résztvevő felek gondolkodása, világról alkotott képe, egyéni szükségletei nagyon eltérhetnek egymástól. Életkoruk előrehaladtával ez egyre inkább aktuálissá válik, gondoljuk csak ezt végig gyermeknevelés szempontjából is. Ez nem szerencsés, gyakran nehezen feloldható komoly konfliktusok forrása. Amikor fiatalabb hölgyek sokkal idősebb partnert választanak maguknak, az leggyakrabban talán azért van, mert ez által anyagi biztonságukat kívánják megteremteni. Ezzel egyébként mélységesen lenézik és megalázzák a nagyjából korosztályukba tartozó férfiakat, akik esetleg még nem tudnak annyit nyújtani, mint egy megállapodott, életkorából kifolyólag rendezettebb körülményekkel rendelkező idősebb ember. Ez a nők részéről igen passzív magatartásformának mondható, elvárják, hogy csak azért mert fiatalok és szépek minden kívánságuknak eleget tegyenek, ezzel azonban egyáltalán nem a tisztességes nőket akarom bántani. Véleményem szerint +/- 3 év még nem feltétlenül akadály, de ennél nagyobb korkülönbség egy komoly kapcsolatban már nehézségeket okozhat.
15/16 anonim válasza:
Naná, hogy összejönnék.:)Sőt én szinte mindig nálam fiatalabb fiúkkal kezdek, mert nagyon szeretem őket. Nem vonzódom az idősebb férfiakhoz, jaj nagyon nem. Most 25 évesen is 20-21 éves vagy még fiatalabb fiúkkal ismerkedem. Nagyon kis aranyosak. Én velük értem meg magam. Persze számít a kor, de nem a szerelemben.:D
16/16 anonim válasza:
Ilyen korban neked kell eldöntened, én csak azt utálom ha egy 13 éves lány egy 23 éves fiúval van, de a te korodban szerintem már nem számít annyira a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!