Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkülönböztetni a női jeleket?
1. vagyok.
Vannak borzasztó egyszerű esetek is, amikor minden olyan egyértelmű. Apró célozgatásra pozitív válaszokat kapsz. Találkozni akar veled, várja hogy ujra elhívd bárhová. Tökéletesen időzített csók, érzed csók közben, hogy egyre vadabb, hogy csak erre várt. Persze. Ez így tök szép meg minden, viszont abból kiindulva, hogy feltettél egy ilyen kérdést, gondoltam hogy neked sem mindig minden ment ilyen simán. Ezért vettem a legszélsőségesebb helyzetet, hogy rá tudjak világítani arra, hogy nincsenek olyan szabályok, amikre hagyatkozva biztosan bele tudsz látni a nőbe. Van hogy csak szenvedésnek tűnik, alig haladsz nála előre, végül pedig mégis azt mondod, hogy megérte, mert hajlandó volt megnyílni neked, pedig még előtte akár gondolhattad volna azt is, hogy nem is érdekled, pedig mégsem! Velem volt ilyen. De van ellenpélda is. Minden jel arra mutatott, hogy egy jó kapcsolat lesz, s az első csók randija után akár már szex is lehetett volna ha rajtam múlik, azonban nem akartam tul hamar a legszentebb testi titkaiba fejest ugrani, ugyhogy azt későbbre hagytam. Annak ellenére, hogy tapintatos és kedves, megértő voltam vele, s már talán kezdtem érezni valamit, aztán hidegzuhanyként megkaptam, hogy nem érez többet mint amikor csak beszélgettünk. Hát szánalmasnak éreztem magam, viszont őt is, hogy csak úgy lefeküdt volna velem. Benne biztosan megvolt az amit írtál, hogy vonzotta a külsőm, viszont az igazi értékeim számára ezek szerint láthatatlanok voltak. S nem az ilyen "vak" nőket keresem. :)
Én gyakran esem ebbe a hibába, sok fiú félre is értett emiatt. Azonban ha valakivel, akivel jóban vagyok, de persze mint barát és megkérdezi hogy járnék-e vele kénytelen vagyok neki megmondani az igazat... És hát nem mindig fogadjátok jól(fiúk) viszont ha tényleg jó barát, és nem tetszel neki, akkor képes megértetni veled(a lány), hogy mit is akar tőled(csak barátság).
Tehát szerintem ilyenkor érdemes bepróbálkozni a lánynál.
És sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!