Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet megkülönböztetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkülönböztetni a női jeleket?

Figyelt kérdés
Azokra a jelekre gondolok amik elárulják hogy a lány csak barátkozni akar, vagy szeretné hogy kezdeményezzek nála. Igazából mindig összekevertem ezeket mert annyira megegyeznek hogy simán félre lehet érteni pld egy baráti viselkedést és egy annál többet akaró viselkedést lehet simán barátinak venni. Vannak lányok akik olyan közvetlenek mindenkivel és mindig azt hiszem hogy akarnak valamit tőlem, és amikor észreveszik hogy már kezdek valamit érezni irántuk akkor mindig átmennek parasztba és hirtelen elhidegülnek. Hogy lehet az ilyen kellemetlen eseteket elkerülni?
2012. márc. 31. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Estem már én is ugyanebbe a csapdába egy hölgyeménynél: borzasztó sokáig csak beszélgettünk, kerültük a felettébb személyes dolgokat, nem tettem semmiféle célzást, és már bele voltam betegedve hogy nem merek lépni, ezért elhatároztam, hogy elhívom valahová, de szigorúan egy randi kereteiben. Erre kiderült hogy előtte egy nappal szedte fel valaki. Ráadásul egy tuskó. Eztán megszakadt köztünk minden kapcsolat, és mikor már nekem más barátnőm volt, egy véletlen folytán összetalálkoztunk, és beszélgettünk, persze én már ekkor semmit nem akartam tőle, mert az akkori barátnőmet hihetetlenül szerettem, viszont elmondtam neki hogy korábban többet szerettem volna. Szinte ledöbbent, mert ő erről semmit sem sejtett és ő is el tudott volna képzelni többet velem, csak kezdeményezni nem mert. Azután megfogadtam, hogy mindig nyílt lapokkal játszom. Már az elejétől. S hogy a kérdésedre is megpróbáljak válaszolni: ha más ürgékről mesél neked a lány, akkor valószínű, hogy csak pajtást lát benned. Én például ilyen esetben legutóbb megmondtam, figyelj, engem csak te érdekelsz, és nem Pista meg Gáspár meg stb. Meg pl. nem is biztos hogy egy lány az elejétől tudja hogy mit akar. Szerintem 1 hónapig minimum találkozgatni kell délutánonként/esénként hetente 3-4 szer, hogy ki tudjon benne alakulni egy kép rólad, s majd csak azután lépni, mondjuk egy csókkal. A csóknál úgyis kiderül minden. Az előtte lévő 1 hónapot (vagy sok esetben többet is akár) végig kell gürizni a férfinak, ha tetszik, ha nem. Legalábbis ha egy lány még azelőtt oda adja magát, még mielőtt tudná, hogy kinek adja, akkor az róla is árulkodik. Egyszóval Éreztetni kell már az elejétől, hogy többet szeretnél. Nyílt kérdést pedig nem szabad hozzá vágni, hogy "Te, szeretnél kapcsolatot? ", mert akkor szinte 100% hogy inkább visszalép, még ha esetleg már egy kicsit kezdené érdekelni a dolog. Azt mondom, a csókig semmi sem biztos. Millió féle fajta ember van, nem mindenkinél lehet egyértelműen leszűrni pár nap elteltével hogy mire vágyik.
2012. márc. 31. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos azt a gyakoriságot, amiről te beszélsz, nem lehet betartani. Sztem nem fog egy lány sem találkozni veled heti 4-szer. Én azt tudtam elérni hogy max 2 szer találkozzunk. Mármint az elejére értem, az ismerkedésre. Utána ha kialakul valami akkor persze, lehet naponta is. Ahogy te felvázoltad a helyzetet, úgy elég siralmasnak tűnik a férfi számára a nő megszerzése. Hogy lehet hogy olyan sokáig a lány nem tudja hogy akar-e valamit a fiútól. Nem azt akarom mondani hogy ez nem igy van, csupán nem értem hogy történhet ez meg náluk? A lányok nem tudnak vonzódni egy fiú külsejéhez, szép szemeihez, csábos mosolyához? Én nem értem, hogy tudnak elmenni több randira , és még felmenni lakásra is, úgy hogy nincsenek meggyőződve arról hogy a fiú bejön nekik. Ez számomra abszurd. Pedig így van. És azért van így mert nem férfiak. Hanem nők.
2012. márc. 31. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Vannak borzasztó egyszerű esetek is, amikor minden olyan egyértelmű. Apró célozgatásra pozitív válaszokat kapsz. Találkozni akar veled, várja hogy ujra elhívd bárhová. Tökéletesen időzített csók, érzed csók közben, hogy egyre vadabb, hogy csak erre várt. Persze. Ez így tök szép meg minden, viszont abból kiindulva, hogy feltettél egy ilyen kérdést, gondoltam hogy neked sem mindig minden ment ilyen simán. Ezért vettem a legszélsőségesebb helyzetet, hogy rá tudjak világítani arra, hogy nincsenek olyan szabályok, amikre hagyatkozva biztosan bele tudsz látni a nőbe. Van hogy csak szenvedésnek tűnik, alig haladsz nála előre, végül pedig mégis azt mondod, hogy megérte, mert hajlandó volt megnyílni neked, pedig még előtte akár gondolhattad volna azt is, hogy nem is érdekled, pedig mégsem! Velem volt ilyen. De van ellenpélda is. Minden jel arra mutatott, hogy egy jó kapcsolat lesz, s az első csók randija után akár már szex is lehetett volna ha rajtam múlik, azonban nem akartam tul hamar a legszentebb testi titkaiba fejest ugrani, ugyhogy azt későbbre hagytam. Annak ellenére, hogy tapintatos és kedves, megértő voltam vele, s már talán kezdtem érezni valamit, aztán hidegzuhanyként megkaptam, hogy nem érez többet mint amikor csak beszélgettünk. Hát szánalmasnak éreztem magam, viszont őt is, hogy csak úgy lefeküdt volna velem. Benne biztosan megvolt az amit írtál, hogy vonzotta a külsőm, viszont az igazi értékeim számára ezek szerint láthatatlanok voltak. S nem az ilyen "vak" nőket keresem. :)

2012. márc. 31. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én gyakran esem ebbe a hibába, sok fiú félre is értett emiatt. Azonban ha valakivel, akivel jóban vagyok, de persze mint barát és megkérdezi hogy járnék-e vele kénytelen vagyok neki megmondani az igazat... És hát nem mindig fogadjátok jól(fiúk) viszont ha tényleg jó barát, és nem tetszel neki, akkor képes megértetni veled(a lány), hogy mit is akar tőled(csak barátság).

Tehát szerintem ilyenkor érdemes bepróbálkozni a lánynál.

És sok sikert !

2012. márc. 31. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!