Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker csajok merre vagytok? .
...nagyon régóta kereslek titeket,de sehol sem akadtam rátok ,miért van ez ???
Nagyon szeretnék megismerni egy kedves rocker lányt :)
15/ ROCKER SRÁC :D :D \m/
A 7. kommentelőhöz szólva kicsit sértőnek vettem azt,hogy így ismeretlenül is azt állítottad rólam,hogy álrocker vagyok aki csak rockot hallgat...hát megnyugtatlak,vérberi rocker vagyok,gitározom,bandában játszom,hallgatom,lerajzolom,művelem,motorozom rá,egyszóval vallásnak tekintem a részemről a rockot,szóval az állításod helytelen volt...
A többieknek köszönöm a tanácsot :) ;) és az együttérzést :)
Én miskolcon bmeg,de rockerfiúk,ti holvagytok?? *-* :D
13/L /egy rockercsaj ;)/
én Győrben.:)
Amúgy járj koncertekre, rockboltok/kávézók/klubok környékére, járj nyitott szemmel..:)
Könnyebb olyanokkal ismerkedni akiken látszik is a rock, olyan szempontból hogy nagyon nem üthet el a stílusotok, de biztos vagyok benne hogy az "átlagosan" öltözők között is sok a rocker, csak nehéz megtalálni.
Koncertre pedig senki sem szeret egyedül járni! Én is mindig egy-két ismerős sráccal megyek, holott szingli vagyok.:) de egyedül nem buli!
ha erre felé laksz, tudok helyeket ajánlani.. máshol sajnos nem vagyok tájékozott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!