Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem könyvet/filmet/sorozatot ami meghozza a kedvem a szingliséghez, randizáshoz?
Figyelt kérdés
Szex és New York alap, rozéfröccsöt gyakorlatilag ma kiolvasom. Szakítás után 2 hónappal kéne egy kis löket, hogy visszatérjek az életbe:)2012. márc. 30. 22:19
2/8 anonim válasza:
"Californication / Kaliforgia " ez inkább akkor ha srác vagy, de mivel olvasható volt a "Szex és New York" elég sanszos hogy vagy nő vagy meleg vagy :D
3/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok:) a pasiknak maguktól is megjön a kedvük szakítás után ;)
2012. márc. 30. 22:24
4/8 anonim válasza:
Nem könyv kell vagy film. Telefonálj a barátnőknek, öltözz fel és irány bulizni....nem kell senkit össze szedni, de tudatosul benned, hogy élnek még férfiak a Föld nevű bolygón, utána meg minden alakul szépen úgy, ahogy alakulnia kell.
5/8 anonim válasza:
Szex és New York, a sorozat. Igazából én nem is akartam elősszőr belenézni, de egyik nap láttam a tv-ben és igazán jó, röhögtem rajta.
6/8 A kérdező kommentje:
Járok éjszakázni kicsípve, de nem lelkesedésből, inkább csak mert tudom, hogy ez majd jót tesz.
2012. márc. 31. 04:06
7/8 anonim válasza:
Smallville: van egy csomó nagyon romantikus része :) de 10 évad :/
Hetedik érzék
Rúzs és New york: hasonló a szex és new york hoz
És egy férfival való beszélgetés mindent rendbehoz ;)
8/8 anonim válasza:
"a pasiknak maguktól is megjön a kedvük szakítás után"
Ezzel azért vitatkoznék, de nem fogok :D (nagyon)
Ez sem férfi/nő kérdése hanem emberfüggő, van olyan pasas akinek megjön, van aki szenved, és ugyanezt el lehet mondani a nőkről is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!