Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasigondolkozást hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasigondolkozást hogy értsem meg?

Figyelt kérdés

az a szitu h van eg srác aki ha úgy van tök kedves velem segít cipekedni, fb.n tiszta édes dolgokat ír h gyönyörű vagyok stb. de élőben NULLA. semmit sem tesz rám se néz + köszönni is fáziskéséssel... osztálytársak vagyunk leszögezem és nem tudunk sokat beszélni de inkább semmit. kavartunk durván buliban ahol megkérdeztem h ez egy éjszaka csak neki vagy szeretne többet. erre azt mondta lehetne vmi felőle... én is mondtam. buli után persze h én írtam rá h most mi van vagy mi nincs köztünk de beszélhetnénk azért... megint kérdeztem megint mondta h lehetne vmi. de ennyi volt a beszélgetés... mondtam h legyen őszinte és mondja meg ha nem de bakkerrr most csak szívat?? mert akkor leszarom de ha csak fél akkor adok neki időt...

16/l

2012. márc. 30. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hagyni kell az ilyet a búsba...
2012. márc. 30. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyelj! Én elég nagy nyuszi tudok lenni, de ha egy csaj kavar velem egy buliba, és utána még rám is ír, hogy lesz-e valami, akkor SEMMIKÉPEM sem tojok be. Még én sem. Ilyenkor már egy nyuszi is tenne valamit, ha szeretne kapcsolatot.

Szerintem nem fél.... vagyis attól nyilván nem, hogy sikerülne-e, mert attól egyszerűen nincs miért. Sima ügy lenne veled összejönnie.

amitől mégis félhet:

1, attól, hogy nem vagy elég jó és béna barátnője lesz.

2, jó csaj vagy , de egyéb tulajdonságok miatt ( pl hiszti, flúgos észjárás, hülye dolgaid vannak stb) nagyon macerás lenne veled összejönni, és előbb utóbb összeveszés lenne a vége, ami meg a srác nem akar.

3, Szimplán fél a kapcsolattól, meg attól, hogy szakítás után pokol lenne az élete az osztályban (ez már elég valószínűtlen)

Ami a legvalószínűbb, hogy alig fél bármitől (max egy kicsit) viszont egyszerűen nincs szüksége kapcsolatra. Bejössz neki, meg is fektetne szívesen, de nem akar bonyolultabbat. Ez simán előfordulhat.

Tessék, ez mind pasi fejjel :P

2012. márc. 30. 14:44
 13/14 A kérdező kommentje:
hát köszönöm elég őszinte volt...:D azért remélem nem az első :D:D:D:D
2012. márc. 31. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:

szívesen bármikor :D

Nem hinném, hogy az első, mert akkor nem kavart volna veled. Azt még tudni kell rólunk, hogy általában nincsenek nagy igényeink, és ha ezek után hihetetlen akkor is érző lények vagyunk...

nem mondom, hogy add elő neki mennyire oda vagy érte, mert abból nem biztos, hogy jó dolog sülne ki. Viszont ha nem is pont ő, de lesz olyan aki azért határozottabb lesz :P

2012. márc. 31. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!