Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt hogy értsem? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt hogy értsem? (lent)

Figyelt kérdés

Nos...2 hete írok egy csajjal, egy suliba járunk, én végzős vagyok gimiben, ő most jött elsőbe. Ma (gondoltam már ideje lenne) írtam neki, hogy nem-e lenne kedve holnap suli után találkozni, dumálni kicsit. Eléggé meglepő választ kaptam, ugyanis a csaj rögtön rávágta, hogy "nem, semmi esetre", kérdeztem mér, ő aszonta "mer nem"...nem adott rá okot. Csak most nemtudom, hogy komolyan nem akar tőlem semmit se, vagy csak nehezen elérhetővé akarja magát tenni. Mer mikor irogattunk is, soha nem egyszavakban válaszolt, vissza is írt, nagyon jókat beszélgettünk mindig. Meg az lepett meg hogy a csajok általában ilyen helyzetekben spekulálni szoktak, de ez rögtön rávágta hogy nem. Most akkor van értelme próbálkozni nála, vagy hagyjam a fenébe ?

Köszi a válaszokat!

19/F, 16/L

2010. okt. 20. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
ha rögtön azt mondta h nem akk sztem hagyd. de ha abba a pár csajba ő is beletartozik h azt mondja nem és csak várja a reakciódat h mit lépsz ha semmit akk elbuktál de ezt nem hiszem am.
2010. okt. 20. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:

ez nehéz nem lehet hogy a csaj nem hiszi el hogy neked tetszik vagy hallott valamit rólad vagy kéreti magát

probálj élőben vele beszélgetni mert ha úgy is el utasító akkor hadjad

L/17

2010. okt. 20. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy butaság lesz amit írok,ha igen bocsi.

Szerintem ha most tovább próbálkoznál nála nyomulásnak venné a dolgot és végén tényleg nem lenne esélyed nála.Viszont megpróbálhatod,hogy hanyagolod egy kicsit.Ritkábban beszélsz vele,akkor is csak átlagos témákról és szűkszavúabban...Sőt,néha napokig ne is beszélj vele.

Aztán figyeld suliba.Ha bejössz neki és akar tőled valamit úgy is próbál majd jelezni vagy valami.

2010. okt. 20. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :) Jaj..azt még elfelejtettem írni, hogy pénteken lesz az avatásuk, utána elvileg lesz vmi buli féleség, amelyen gondolom ő is ottlesz. Jólenne kihasználni az alkalmat, csak most ez így megint olyan, hogy ha kéreti magát, de közbe bejövök neki és pl majd felkérem táncolni, akkor az csak plussz, de ha komolyan látni se akar, akkor elutasít majd ott is és leéget (mások előtt), azt meg nem szeretném...

Megoldás lehetne az is, hogy én fogom őt ignorálni (ahogy az utsó válaszoló mondta)..de megin sajnálnák kihagyni ilyen lehetőséget...áhh.. : /

2010. okt. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!