Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ezt hogy értsem?
Tegnap egy buliban kavartam egy sráccal. Látszólag érdeklődött irántam, azt kérdezgette, hog mikor megyek megint bulizni, és hogy milyen sűrűn vagyok a városban. (15km-re lakok a várostól.) Majd úgy váltunk el egymástól, hogy megkeres egy közösségi oldalon.
Igenám, de nem keresett. :S És ezt nem értem. Ha ti ennyire érdeklődtök egy csaj iránt, akkor utána nem keresitek? Ez csak duma volt, hogy lerázzon?:S
Buliban, kavarás, közösségi portálon?! Szerintem, ha igazi férfi lenne a talpán, ehívott volna egy délutáni sétára a 'városba' másnap.
De lehet én vagyok ódivatú és ez ma már nem jön be a lányoknak...
21/F
a minimum az lett volna, nállam h elkérem a számod ha ténleg érdekelsz, meg esetleg az msn cimed
és másnap már tuti, h zaklattalak is volna h kéne talizni
Szia!
Ilyen velem is előfordult már..aznap este megadtam neki az msn címem..mondván hogy majd felvesz,és be is jelöl egy közösségi portálon.
Vártam a csodát és semmi :) Felvettem msn-re,de tagadott mindent..Neki csak egy "kavarás" volt az egész, nem is értem hogy gondoltam ,hogy majd lesz valami....
Mind1 rizsát félretéve..
Ha szórakozóhelyen ismerkedsz fenn áll a veszély,hogy utána már nem is beszélsz a sráccal/lánnyal,mert csak szórakozik,jól érzi magát aznap este....
Nem elkeseríteni akarlak,DE ha nem is vagy kezdeményező típus ,vedd fel msn-re és beszélgessetek..kitudja milesz belőle:)
Én drukkolok..és hajrá ;)
16L
saját tapasztalat:
ugyan ez volt buliba tökre érdeklődött meg minden aztán ő nem keresett meg hát megkerestem én jó aztán msn és a vége az lett h elég csúnyán pofáraestem:S
tehát amikor már ott voltunk h nem is beszéltünk akkor benyögte h neki bnőm tetszik:S
na ezek után buliba nem ismerkedek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!