Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy kapcsolatban vagy, kiteszed facebookra?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 00:20
11/23 anonim válasza:
én nem raktam ki, pedig párkapcsolatban élek :)
12/23 anonim válasza:
én nem raktam ki pedig nem élek párkapcsolatban.
amúgy komolyra fordítva akire tartozik az tudni fogja, akire meg nem az ne is facebookról tudja meg, hanem ha érdekli akkor kérdezze meg.
13/23 anonim válasza:
Én nem állítottam át, mert szerintem így is kapcsolat egy kapcsolat, de természetesen ha úgy gondolod állítsd át. Nem ciki, de nem is full menő ha átállítod. :)12/L
14/23 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy nem face téma, hogy kivel vagy. Ha lesz csajom, nem fogom beállítani, hogy a párja vagyok. :)
2012. márc. 30. 18:33
15/23 anonim válasza:
ahogy gondolod.. de amúgy nem muszáj bejelölni a személyt is, elég csak annyit kitenni, h in a relationship..
16/23 anonim válasza:
mondjuk, én sértve venném, ha a párom nem tenné ki, mert az annyit jelentene, h szégyell engem..
17/23 A kérdező kommentje:
Én nem így gondolom, de az összes ismerősöm nem a faceról tudja meg, hogy van valakim. Ha igazán ismer, akkor úgyis eljut hozzá, vagy elmondom neki.
2012. márc. 30. 19:53
18/23 anonim válasza:
ok, te igy gondolod, én meg másképp.. ezzel pl. sok olyan jellegű félreértés is elkerülhető, h vki azt hiszi, h nincs pasija, közben meg van..
19/23 anonim válasza:
Csak ismetelni tudom az elottem szolokat, szerintem sem face tema. Nem hiszem, hogy minden ismerosomnek tudnia kell errol, a baratok mas lapra tartoznak, de ok nem facerol fogjak megtudni, hogy van baratom.
20/23 anonim válasza:
pont ezért kell kitennie a nőnek.
hogy lássák a kis majmok,hogy az enyém és ne írogassanak neki,ne böködjék,ne lájkolgassák.
ennyi a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!