Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit, és hogyan tegyem?
Hétvégén pár barátommal elmentünk egy buliba és ott táncoltam egy lánnyal. Tánctéren beszéltem vele pár szót(igazándiból nemtudom, hogy keveredtem oda hozzá, aztán kérdezett valamit rólam, és kicsit beszélgettünk amenyit a zene engedett). A buli óta suliba néha látom(igazándiból a terme eléggé messze van az enyémtől) és mosolyogva köszönni szoktunk egymásnak ha összefutunk.
Szerintetek mit kéne tennem?
Előre is köszönöm a hasznos tanácsokat.:)
Oda mész hozzá először is. :D
Beszélsz vele. Az ember nem telepatikus lény. Eleinte.
HA bejössz neki azt csak így derítheted ki.
Jelenet:
Legközelebb összefuttok a folyosón:
- Szia
- Szia. Ne haragudj, de nem tudlak kiverni a fejemből, amióta a bulin táncoltunk meg beszélgettünk. Nem volna kedved találkozni velem suli után? Meghívnálak valamire.
Hát akkor több bátorságot kell begyűjtened előtte. Anélkül semmi nem megy úgy sem. Próbáld ki, veszíteni csak akkor veszítesz valójában, ha nem próbálod meg. Nyilvánvalóan nem utál. De akkor az előző jelenet módosulhat a következőképpen, ha mások előtt nem akarod mondani neki:
- Szia
- Szia. Ne haragudj, válthatnék veled néhány szót? Négyszemközt.
[Arrébb mentek]
Hát tudod, nem tudlak kiverni a fejemből, amióta a bulin táncoltunk meg beszélgettünk. Nem volna kedved találkozni velem suli után? Meghívnálak valamire.
Nyilván bepötyögni egyszerűbb, mint kivitelezni, de szerintem más út nincs, végül valahogy kell vele beszélned. Bátorság, meg tudod csinálni.
Hát mit akarsz tőle megtudni? Mit szeretnél tőle?
Ne gondolkodj trükkökön, légy egyenes.
Érdeklődj aziránt, ami iránt tudsz/akarsz vele kapcsolatban érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!