Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért nem olyanok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem olyanok mint a könyvekben vagy mint a romantikus filmekben?

Figyelt kérdés

Ha bejövök egy srácnak miért nem tud kezdeményezni vagy csak szimplán próbál megismerni.

2. Miért várja el h olyan magas, vékony legyek mint egy férfi.MIÉRT NEM VESZIK ÉSZRE H A KÉT NEM KÖZÖTT VAN VMI ALKATI KÜLÖNBSÉG

3. A férfiak olyan unalmasak semmi kaland semmi hódítás semmi megküzdés. UNALOM A KÖBÖN

4. Miért a qvák jönnek be nekik. Attól mert h nem járok mesztelenül ezért számításba se jövök. ez is a fiúk beszűkült látókörükre utal.

Hányok a férfiaktól

5. sztem azt a sok szerelmes verseket is nők írták h vhogy javítsanak a férfiak helyzetén :D

2012. márc. 28. 21:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A lányok miért nem olyanok mint a könyvekben vagy mint a romantikus filmekben?
2012. márc. 29. 12:45
 22/27 anonimsrác válasza:

Nem tudom hány éves vagy, de ezek szerint még a középiskolai szintet sem ütöd meg ha ilyen véleménnyel vagy a férfiakról.

Csak gratulálni tudok.

Ha ilyen a hozzá állásod a férfiakhoz akkor egyáltalán ne csodáld ha egyik sem közeledik hozzád. Ezen kívül attól hogy a környezetedben nem él ilyen férfi, igenis vannak olyanok a mai világban még akik ismerik az udvariasság fogalmát. Nem érdemelsz meg egy férfit sem a világon, de még egy kutyán is elgondolkodnék... Gratulálok tényleg! Büszke lehetsz magadra!

2012. márc. 29. 19:00
 23/27 anonim ***** válasza:
mert nem egy nő álltal előremegírt életrajz alapján élünk
2012. márc. 30. 16:58
 24/27 anonim válasza:

Szia!

Ez tisztára azaz eset mint a bátyámnál.

Eleinte, még olyan 14-15-16 évesen ő volt a lovagok királya, kinyitotta azt ajtót a lányoknak, előreengedte őket, kihúzta a széket nekik.

Miután néhány lány jól pofára ejtette már egyre inkább kezdte ezt abbahagyni. Most már 21 éves és néha nagyin nem értem, h mit miért tesz :D Próbáltam vele beszélni, közölni vele, hogy nagyon sokat változot az elmúlt néhány évben.

Azt gondolom, hogy ezt e dolgot a pénzvadász plázacicák rontják el.

üdv.

L/12 :P

2012. márc. 30. 20:43
 25/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, fogadjunk h azóta sokkal sikeresebb a bátyád a csajozásban!
2012. márc. 31. 07:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Ébredj fel a tündérmeséből királylány ;)
2012. ápr. 1. 20:42
 27/27 anonim válasza:

arra nem gondoltál drágám hogy nem jössz be egy fiúnak se? -.-" lehet h pont te vagy egy hisztis kis p*csa . lehet hogy azért mert így állsz hozzá a másik nemhez. ez szánalmas kincsem.

nagyon tévedsz ha azt hiszed, h a nők írták/írják a legszebb verseket.

"Hányok a férfiaktól" ha ilyeneket mondasz, írogatsz ezt mutatod kifele magadból a világba akkor ne várd el h bármelyik is megküzdjön érted. remélem világos voltam.

pusszantás

2012. ápr. 14. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!