Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem olyanok mint a könyvekben vagy mint a romantikus filmekben?
Ha bejövök egy srácnak miért nem tud kezdeményezni vagy csak szimplán próbál megismerni.
2. Miért várja el h olyan magas, vékony legyek mint egy férfi.MIÉRT NEM VESZIK ÉSZRE H A KÉT NEM KÖZÖTT VAN VMI ALKATI KÜLÖNBSÉG
3. A férfiak olyan unalmasak semmi kaland semmi hódítás semmi megküzdés. UNALOM A KÖBÖN
4. Miért a qvák jönnek be nekik. Attól mert h nem járok mesztelenül ezért számításba se jövök. ez is a fiúk beszűkült látókörükre utal.
Hányok a férfiaktól
5. sztem azt a sok szerelmes verseket is nők írták h vhogy javítsanak a férfiak helyzetén :D
Nem tudom hány éves vagy, de ezek szerint még a középiskolai szintet sem ütöd meg ha ilyen véleménnyel vagy a férfiakról.
Csak gratulálni tudok.
Ha ilyen a hozzá állásod a férfiakhoz akkor egyáltalán ne csodáld ha egyik sem közeledik hozzád. Ezen kívül attól hogy a környezetedben nem él ilyen férfi, igenis vannak olyanok a mai világban még akik ismerik az udvariasság fogalmát. Nem érdemelsz meg egy férfit sem a világon, de még egy kutyán is elgondolkodnék... Gratulálok tényleg! Büszke lehetsz magadra!
Szia!
Ez tisztára azaz eset mint a bátyámnál.
Eleinte, még olyan 14-15-16 évesen ő volt a lovagok királya, kinyitotta azt ajtót a lányoknak, előreengedte őket, kihúzta a széket nekik.
Miután néhány lány jól pofára ejtette már egyre inkább kezdte ezt abbahagyni. Most már 21 éves és néha nagyin nem értem, h mit miért tesz :D Próbáltam vele beszélni, közölni vele, hogy nagyon sokat változot az elmúlt néhány évben.
Azt gondolom, hogy ezt e dolgot a pénzvadász plázacicák rontják el.
üdv.
L/12 :P
arra nem gondoltál drágám hogy nem jössz be egy fiúnak se? -.-" lehet h pont te vagy egy hisztis kis p*csa . lehet hogy azért mert így állsz hozzá a másik nemhez. ez szánalmas kincsem.
nagyon tévedsz ha azt hiszed, h a nők írták/írják a legszebb verseket.
"Hányok a férfiaktól" ha ilyeneket mondasz, írogatsz ezt mutatod kifele magadból a világba akkor ne várd el h bármelyik is megküzdjön érted. remélem világos voltam.
pusszantás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!