Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért nem olyanok mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem olyanok mint a könyvekben vagy mint a romantikus filmekben?

Figyelt kérdés

Ha bejövök egy srácnak miért nem tud kezdeményezni vagy csak szimplán próbál megismerni.

2. Miért várja el h olyan magas, vékony legyek mint egy férfi.MIÉRT NEM VESZIK ÉSZRE H A KÉT NEM KÖZÖTT VAN VMI ALKATI KÜLÖNBSÉG

3. A férfiak olyan unalmasak semmi kaland semmi hódítás semmi megküzdés. UNALOM A KÖBÖN

4. Miért a qvák jönnek be nekik. Attól mert h nem járok mesztelenül ezért számításba se jövök. ez is a fiúk beszűkült látókörükre utal.

Hányok a férfiaktól

5. sztem azt a sok szerelmes verseket is nők írták h vhogy javítsanak a férfiak helyzetén :D

2012. márc. 28. 21:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted miért?!

Épp azért, mert én is érzelmes, kedves, romantikus fiúként eleve esélytelen vagyok a lányok 90%-nál, na ezért.

2012. márc. 28. 21:45
 2/27 lila nyuszi ***** válasza:
63%

"semmi hódítás semmi megküzdés" Ez sajnos igaz néhánynál. Többit nem így tapasztalom. Szerintem csak irigykedsz, hogy más lányok csinosabbak. "Hányok a férfiaktól ", több marad nekem. :P

Állítólag a legszebb szerelmes verseket férfiak írták férfiaknak. :D

20/N

2012. márc. 28. 21:45
 3/27 A kérdező kommentje:
amúgy ki írt férfinak ?
2012. márc. 28. 21:46
 4/27 anonim ***** válasza:

Amúgy a legtöbb szerelmes történeteket a nőknek férfiak írták. Csak szólok.

De hiába trollkodsz, nem fog sikerülni a flame.

2012. márc. 28. 21:50
 5/27 anonim ***** válasza:
Drága kincsem. Amíg fogalmazni nem tudsz, ne várd művelt férfi közeledését.
2012. márc. 28. 21:54
 6/27 anonim ***** válasza:
Mert ha minden forgatókönyv szerint működne akkor most azt kérdezted volna, hogy miért ilyen sablonosak a férfiak...
2012. márc. 28. 21:55
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy meg nincs is olyan sok lány, aki a külsején kívül másban is szép lenne, én meg azoktól a beképzelt, egoista, ribiktől hányok, akik azt hiszik, hogy csak mert lányok a fiúknak miattuk kell szenvednie.
2012. márc. 28. 21:55
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ronda vagy, mint a bűn:)
2012. márc. 28. 22:00
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
..talán azért mert unják hogy unalmas, középszerű nők elvárják tőlük hogy loholjonak utánuk, miközben még arra sem képesek hogy visszamosolyogjanak.....
2012. márc. 28. 22:03
 10/27 anonim ***** válasza:
Mert kb. 100 lányból ismerek 2-t, akiért érdemes lenne küzdeni. A többi elvárja, de hogy esetleg olyanok legyenek, akiért érdemes, az ki van zárva.
2012. márc. 28. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!