Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem olyanok mint a könyvekben vagy mint a romantikus filmekben?
Ha bejövök egy srácnak miért nem tud kezdeményezni vagy csak szimplán próbál megismerni.
2. Miért várja el h olyan magas, vékony legyek mint egy férfi.MIÉRT NEM VESZIK ÉSZRE H A KÉT NEM KÖZÖTT VAN VMI ALKATI KÜLÖNBSÉG
3. A férfiak olyan unalmasak semmi kaland semmi hódítás semmi megküzdés. UNALOM A KÖBÖN
4. Miért a qvák jönnek be nekik. Attól mert h nem járok mesztelenül ezért számításba se jövök. ez is a fiúk beszűkült látókörükre utal.
Hányok a férfiaktól
5. sztem azt a sok szerelmes verseket is nők írták h vhogy javítsanak a férfiak helyzetén :D
Szerinted miért?!
Épp azért, mert én is érzelmes, kedves, romantikus fiúként eleve esélytelen vagyok a lányok 90%-nál, na ezért.
"semmi hódítás semmi megküzdés" Ez sajnos igaz néhánynál. Többit nem így tapasztalom. Szerintem csak irigykedsz, hogy más lányok csinosabbak. "Hányok a férfiaktól ", több marad nekem. :P
Állítólag a legszebb szerelmes verseket férfiak írták férfiaknak. :D
20/N
Amúgy a legtöbb szerelmes történeteket a nőknek férfiak írták. Csak szólok.
De hiába trollkodsz, nem fog sikerülni a flame.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!