Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, könyvtár, ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, könyvtár, ismerkedés?

Figyelt kérdés

Főleg lányok válaszait várom!

Egyetemista vagyok szerintem egy kb. átlagos külsővel, Szegeden tanulok. Nagyon sok időt töltök az egyetemi könyvtárban(TIK) és nagyon sok szép lány van arrafelé.

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy titeket zavar(na)-e, ha egy fiú leszólítana benneteket?

Úgy gondolom könyvtárba általában okos csajok járnak és én is elég sok időt töltök ott, így talán érdemes lenne ott ismerkedni.Bulikat,discokat nem látogatok.(és persze komoly kapcsolatot szeretnék, nem futókalandokra kell gondolni)

2012. márc. 28. 15:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Aranyosak a könyvmoly lányok, szeretem őket.
2013. máj. 31. 17:26
 42/46 anonim válasza:
Engem nem zavarna:))
2013. aug. 13. 08:29
 43/46 anonim ***** válasza:

Én is szegedi vagyok és a TIK-ben szoktam tanulni :) Idén vagyok gólya. Harmadik emeleti tanulóteremben szoktam tanulni és egyáltalán nem zavarna, ha egy srác odajönne hozzám :) Én sem szoktam bulizni járni nagyon, inkább elmennék kávézóba, sétálni, kiállításokra, ha lenne kivel.

Viszont sokszor a barátnőm is ott van és együtt tanulunk. Gondolom, ilyenkor nem mennél oda, amikor több lány tanul együtt.

Amúgy milyen karon vagy?

2013. szept. 26. 20:48
 44/46 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen ha valaki magányosan tanul,akkor sem illő megzavarni, főleg ha több lányról van szó. vagy nem igazán tudom, ki hogy van ezzel, de bizonyos esetekben eléggé kell koncentrálnom ;)
2013. szept. 26. 20:57
 45/46 anonim válasza:
Engem nem zavarna :) Szerintem simán megkérdezheted ha pl. egy könyv (regény...stb...) van a kezében,hogy melyik írótól van mert pont te is ezt szeretnéd elolvasni és hogy hol találta meg... :)) Innentől elindul a beszélgetés. Ugyanezt megkérdezheted tankönyvvel kapcs. is.
2013. nov. 8. 18:23
 46/46 anonim ***** válasza:

Utolsó..de ha pont olvassa a könyvet és nyitva van, akkor nem láthatja, hogy mi a címe..

Ha meg csukva tartja a kezében, akkor is elég éles látásnak kell lennie , hogy elolvassa a címet..És mia van, ha a csaj orvosis és pont a bélmükődésről olvass valait, a srác meg mondjuk angol szakos bölcsész..akor valószínűleg nem érdeklődik ilyesmi olvasnivaló után:D

Amúgy bocsi a trollkodásért, csak felvetődött ez bennem:D

De akkor egyúttal válaszolok a kérdésre is:)

Régebben sokat tanultam a Tikben, volt olyan, hogy megszólított egy srác, hogy kérhet-e segítséget, mert könyvtárosnak nézett (??) hogy ez tényleg így volt e vagy csak ismerkedni akart végülis miindegy, de ez kérdező akár még neked is bejöhet, ha nincs más indokod vagy ötleted leszólítani valakit.

2013. nov. 8. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!