Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, könyvtár, ismerkedés?
Főleg lányok válaszait várom!
Egyetemista vagyok szerintem egy kb. átlagos külsővel, Szegeden tanulok. Nagyon sok időt töltök az egyetemi könyvtárban(TIK) és nagyon sok szép lány van arrafelé.
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy titeket zavar(na)-e, ha egy fiú leszólítana benneteket?
Úgy gondolom könyvtárba általában okos csajok járnak és én is elég sok időt töltök ott, így talán érdemes lenne ott ismerkedni.Bulikat,discokat nem látogatok.(és persze komoly kapcsolatot szeretnék, nem futókalandokra kell gondolni)
Öcsém, nem is értem miért nem inkább a TIK-ben tanultam eddig:) Indulok is most azonnal, ha már ilyen sok lánynak jól esne, ha megszólítanák (hasonló beállítottságú vagyok, mint a Kérdező, csak picit idősebb):)
3.emeleten leszek, HA sikerül a motoromat indulásra bírnom:D:D
Sajnos nem, el sem jutottam TIK-be a motorom miatt. Már nagyon elegem van belőle, pedig jó kis gép lenne az a Babetta:) Nem nagyon találom a megfelelő karburátor-beállítást, meg volt egy kis gyújtásgondom is. Ma délután folytatom:D Annyi pénzt beleöltem már, nem akarom veszni hagyni, mert egyébként már régen felgyújtottam volna mérgemben:D:D:D
Remélem ma délután jó lesz, és akár veled is összefuthatok a TIK-ben, kedves 58%-os válaszoló;)
Így szorgalmi időszak alatt nem zavaró :) Sőt, én pl örülnék is neki...néha eléggé unalmas egyedül tanulni, jó lenne, ha valakivel lehetne közben beszélgetni :)
L/20, ált. legfelső emelet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!