Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mit akart lenni?
Figyelt kérdés
A szegedi egyetemi könyvtárban(TIK) számítógépes részén ültem. Teljesen üres volt az egész "emelt" és egyszercsak odajött egy kifejezetten aranyos csajszi rámosolyogtam és csodák csodájára odaült mellém. Ez ilyenkor afféle jelzés a lányok részéről, hogy tetszem neki?(legalább 150 másik géphez ülhetett volna még)Ilyenkor egy fiú mit csináljon?
Köszi a válaszokat!:)
2012. márc. 28. 10:33
11/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon szívesen nyitottam volna, csak akkor már indultam, és mint mondtam a helyzet borzasztóan meglepett. A megd.gás meg hasonló kategóriás dolgok éppen nem az én műfajomba tartoztak eddig sem és ezentúl sem azt fogom elsődelegesen keresni...
2012. márc. 28. 14:12
12/15 anonim válasza:
barátkozni/beszélgetni akart volna :) de én nem ültem volna oda semmiféle képpen sem..
de tényleg, már így utólag mindegy. :)
16/L
13/15 A kérdező kommentje:
az a legrosszabb, hogy nagyon bánt a dolog...
2012. márc. 28. 15:28
14/15 anonim válasza:
Aki írta, hogy ő is SZTE-s..te fiú vagy lány vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!