Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs pasim? Másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim? Másoknak miért van?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Az osztályomban szinte egyre több lánynak lesz pasija és mindenki örömmel meséli a másiknak, és legtöbbször nekem is én meg csak mosolygok, hiszen örülök neki, csak kár, hogy én nem mehettem még be ezzel a hírrel semmilyen társaságba sem. Ráadásul nálam vannak csúnyábbak is osztályban (ezt most nem azért mondom, de tényleg igaz) és rám meg egy fiú sem néz, nekik meg már van pasijuk, és boldogok...stb. Valamit én csinálok rosszul? Nyitott személyiség vagyok, nem vagyok csúnya, normális az arcom, kicsit teltebb vagyok, de nálam kövérebb lányoknak meg már van pasijuk (osztályban), sokat nevetek, diszkókba és bulikba nem nagyon járok, sose volt az én világom, mindig a saját kis baráti körömben szórakoztam, mert bennük megbíztam/megbízom de aztán ahogy mindenki jött a nagy hírrel hogy pasija van, na akkor jutott eszembe, hogy nekem nincs... valamit lehet én csinálok rosszul?
2012. márc. 27. 21:17
1 2
 11/12 Sandule válasza:
Türelem Mondjuk kiváncsi lennék hogy hogy nézzel ki ;)
2012. ápr. 1. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: vígasztaljon az, hogy ha én fiatalabb lennék, akkor felkeltetted volna az érdeklődésemet, mivel én sem szeretek diszkóba meg bulihelyekre járni, mert én is a kisebb baráti köröket kedvelem. De mivel 28 éves vagyok, így a korkülönbség túl nagy.
2012. aug. 28. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!