Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreznétek, ha megtudnátok, hogy egy vadidegen korotok béli (egyben helyes, szimpatikus) fiú mindent kinyomoz rólatok, mert tetszetek neki? Elrettent, vagy zseniálisnak tartjátok, vagy mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 20:35
11/15 anonim válasza:
nem ferfiassagra vall. egy ferfi leszolitja a lanyt es vonzza azt. figyel ra es megtesz mindent az o boldogsagaert. egy felos nyuszi nyomoz es minden fele elterelo, nem nyilt eszkozhoz fordul hogy kozelebb jusson a lanyhoz. Nem Vonzo, Nem Szexi!
12/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem valami férfiasságra utal. Ezzel egyet értek.
Én fiúként örülnék neki, ha egy lány kinyomozna, számomra izgalmas lenne, hogy valakit ennyire érdeklek, hogy kitartóan megszerez rólam pár infót. :)
2012. ápr. 2. 18:29
13/15 anonim válasza:
És annyira tisztel, hogy semmibe veszi a személyiségi jogaidat.
14/15 A kérdező kommentje:
Én különösképp tisztában vagyok a személyiségi jogokkal. Nem tartom a személyiségi jogok megsértésének azt, hogy a személyről az interneten található adatokat -melyeket önszántából osztott meg-, megszerzem.
Ez a XXI. század; bárkiről bármit megtudhatok (persze bizonyos kereteken belül).
És nem utolsó sorban, de ezekkel az adatokkal, képekkel nem élek vissza -bár nem hinném, hogy ilyen piti infókkal olyan borzalmasan visszalehetne élni-, nem zaklatom, -azt se tudja, hogy egyáltalán utána néztem-, stb. Úgyhogy nem érzem magam bűnösnek. :)
2012. ápr. 3. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!