Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találok magamnak barátnőt?
Az utóbbi időben 2x is nagyon pofára estem...
Volt egy lány, aki elhitette hogy lehet köztünk valami, volt csók is, aztán másnap a barátjával megint összejöttek... (Nem hazudok, 25x jöttek össze kereken, de már vége, de új pasija van.)
Volt még egy lány...
Vele 1 évig beszélgettem fészbúkon (igen, szánalmas hogy itt próbáltam ismerkedni, ezt utólag belátom..)
1 hete kijelentette hogy nem akar tőlem semmit csak barátságot, kb 10 kilométerre lakik, de 1 év alatt nem volt rám 5 perce, h barátilag talizzunk...
Soha nem jön össze nekem semmi párkapcsolat terén.. Ez kissé kezd zavaró lenni. Soha nem volt barátnőm..
Nem járok bulizni, mert ott nem találni olyan lányt aki ismerkedni akar, vagy csak gyors szex, vagy foglalt, vagy egyszerűen nem akar pasit. Bulin kívül se járok semerre mert reménytelennek érzem magamat azon a téren, hogy találok magamnak valakit.. Nincs nagy elvárásom, nem akarok fullos plázacicát, egy lányt akarok, aki szeret, és viszont tisztel... De ilyet sajnos nem találni...
Kedves kérdező!
Nagyon jó látni, hogy vannak még rendes fiúk. Az, hogy valakit külső alapján ítélünk meg, nem feltétlenül kell negatívan értelmezni. Nyilvánvaló, hogy ha mondjuk többször látunk valakit, akkor egy idő után megmarad a tudatunkban, és elkezdünk másképp nézni rá. Még ha nem is épp az ideálunk. Szóval sokféleképpen lehet értelmezni azt, hogy külső alapján ítélünk. Egyébként én is hasonló gondokkal küzdök, de mint írták is, nem kényszeríthetjük magunkat a boldogságra, párkapcsolatra. De én is tudom, milyen nehéz is kivárni, hogy bégre találkozzunk a Nagy Ő-vel. :) Ne keserítsen el a kudarc, próbálj rajta túllépni!
Sok sikert a továbbiakban!
19/L
Ez a lány elég bunkó lehet, ha egy év után mondta h nem akar semmit.
Nekem is volt egy srác aki mindig rám írt, de nagyon hosszú időn keresztül.Egyszer taliztam vele, hosszú kérlelés után, megmondtam neki h semmit nem akarok tőle.
Erre gyakorlatilag nekem esett a West End közepén, hogy mekkora rib.anc vagyok, hogy nem szóltam hamarabb.
Én azért úgy gondolom, hogy az egyértelmű jelzéseket vegyétek észre, pl ha a lány sose ír rád, vagy ha te megkérdezed tőle, hogy milyen napja volt, de ő nem érdeklődik, hogy ÉS NEKED MILYEN NAPOD VOLT? mert gondolom nem akarnak bunkónak tűnni, hogy nem válaszolnak egyátalán.
hát..velem is ugyanez a helyzet!énse tudom mit kezdjek már..nekem is szükségem lenne vkire aki szeret és énis szerethetem. de ilyet énse találok sajna.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!