Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmennétek sétálni olyan fiúval aki nem jön be nektek?
Figyelt kérdés
úgy értem,ha mondjuk pl. osztálytársatok elhív...elmennétek vele,ha mondjuk nem jön be nektek,de amúgy rendes kedves fiú,...? Vagy úgy esélytelen...2012. márc. 26. 22:18
1/5 anonim válasza:
szerintem velem eljöttek, nem jártam jól :D
3/5 anonim válasza:
Hát ha haver, és tényleg aranyos, kedves akkor lehet hogy igen. Mert miért ne? Csak ha semmi esély nincs arra hogy beleszeress, akkor ne érezze úgy ez egy randi. Mert akkor rossz lesz neki...De csak dumálni, hülyülni elmennék.
4/5 A kérdező kommentje:
mert én eddig akárkit hívtam el,mindig nemet mondott...:/
2012. márc. 26. 23:07
5/5 anonim válasza:
Hát ha csak egy baráti sétárol van szo kimennék,de ha mondjuk randirol és a srác nem tetszik nekem tuti nem mennék ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!