Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ismerkedni gáz? Őszintén.
Mit gondoltok erről, ha egy srác (pl én) ráírok csak ugy teljesen ismeretlen csajokra?!
a félreértések elkerülése végett:
nem vagyok: retardált, alfahím, kocka g*ci, szánalmas anyuka kedvence, sem otthonülő típus.
Rendszeresen járok bulizni, haverokkal erre arra, stb...és elég jó pasinak mondanak a lány "barátaim" (exek, tényleges lány barátok, ismerősök)
Izmos testalkatú, fekete haj, barna szem, kis borosta...;)
Nem ismerkedek valami könnyen, elsősorban a sok régebbi csalódásom miatt a nőkbe, plussz nemrég léptem ki egy majdnem egy éves kapcsolatból.
Az egyik haverom tanácsolta, hogy csak ugy random, írjak rá csajokra, aztán hátha...
hülyeségnek tartom ezt, meg szánalmasnak, hogy így ismerkedjek, meg csajok is szerintem annak tartják...vagy nem?!
pl egy szép csajszi, tuti kap napi 5-10 levelet srácoktól, miért pont az enyémre bukna rá...ha 100 áváal kapja a "jól nézel ki, megismernélek" leveleket....
ti mit gondoltok erről az egészről?
21/F
msot akkor mi elygen?! XD
írjak vagy se?! :D
mert azt meg nem akarom ,hogy véletlen ráírok egy csajra, elhajt, aztán 7 végén, meg bulihelyen meglátom, aztán rajtam röhögnek a bnőivel..XD
ezt neked kell lejátszanod a fejedben,h Hmm basszus kellett volna neki írnom vmit...vagy azt h ráírtam és azt írta vissza h bocsi de nem. Nem vesztesz semmit se, max azt jöhet le neked ebből h elhajtott, me biztos nem jól áll a hajam, rossz a képem, vagy éppen rosszat írtál neki. De legalább írtál neki! Én eddig 2x írtam lánynak, -mondjuk vmilyen szinten tudták h ki vagyok- nem lett belőle semmi, de nem bántam meg, hisz ez csak egy levél.
Írj vmi frappánsat. Mert pl ha én találok vmi lányt akinek szeretnék írni, tuti nem csak annyit írok majd neki h szia, meg akarlak ismerni, hanem vmit kitalálok h ne Egy legyek a sok közül. 20f
ja ja ismeretlen csajokra gondoltam...:/
de akko mindegy...hagyom a netet...és a nőket is jóideig sztem..:/
:D Én is így vagyok a pasikkal! Majd jön, ha jönni akar... nem erőltetek semmit. :)
Szóval, így ne írogass, a normális csajok úgy sem fognak vissza írni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!