Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kedvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigulee kérdése:

Szerintetek kedvel?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem.Eddig teljesen reménytelennek éreztem a helyzetet.De tegnap nagyon furán viselkedett velem.Kereste a társaságomat és figyelmes volt körülöttem legyeskedett.Beszélgettünk,nevetgéltünk.A fura része ott kezdődött,hogy mindig mellém állt.Leült mellém a hintaágyba,a székem mögé állt és rátámaszkodott.A székem mögött állt(magasabban),fölnéztem,lenézett és olyan furcsa szelídséget láttam a szemében.Majd,hogy érezze,helyet cseréltünk:mikor Ő leült én álltam mögé és felnézett rám.A tekintete olyan gyengéd,érdeklődő volt.Mindig kereste az alkalmat,hogy hozzámérjen.Mindig megpróbált megijeszteni és megfogta a derekamat.(4x)Tudja,hogy tanulok gitározni és ezt mondta:Ugye tudod,hogy én támogatom a karrieredet?És mosolygott.Nagyon,nagyon furcsa volt és nem tudtam hová tenni ezt a helyzetet.Mert nekem már régebb óta tetszik(kb.3 éve ismerjük egymást,de a tegnapi napon kerültünk egymáshoz a legközelebb.)Szokatlan volt,és anyukámnak is feltűnt,hogy nagyon sokat foglalkozott velem.Szerintetek szeretne valami többet is?(6 év van köztünk.Ő 18,én 13 éves vagyok.)Köszi a válaszokat! 13/L
2012. márc. 26. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
13évesen a barbie babát copfját fonogasd!
2012. márc. 26. 18:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Légyszíves normális válaszokat adjatok,nem úgy mint az 1. hozzászóló!!!Köszi!
2012. márc. 26. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
mász rá. majd megtudod.
2012. márc. 26. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
* mássz
2012. márc. 26. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
remélem jól megtossza a seggedet és anyád szoknyája alatt fogsz sírni. apád helyében úgy pofán b.asználak a sráccal együtt.
2012. márc. 26. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy jó ötlet lenne, ha összejönnél vele...18 évesen, ha tetszel is neki, mást szeretne mint te, mert sokkal érettebb! nem azt mondom, hogy nem tetszhet neked fiú, de próbálj meg korodbeliekkel foglalkozni..

lehet, hogy kedvel, bár kevés az esélye, lehet hogy csak jó napja volt, de semmiképp se legyen köztetek semmi!!

2012. márc. 26. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha az én lányom lennél, úgy felrúgnálak, hogy leolvasnád a Göncöl szekér alvázszámát!

Kurv@palánta!

2012. márc. 26. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
moondjuk vannak ien kis nyomi 18 évesek... én ismerek is 2-t akik nem csinálnának semmi rosszat
2012. márc. 26. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóknak sorra igazuk van,csak máshogy fogalmazzák meg. 13 évesen még NAGYON fiatal vagy az ilyesmihez akkor is, ha te úgy érzed, hogy már elég érett vagy. Egy normális 18 éves fiú nem kezd ki egy 13 éves kislánnyal, neki mások az igényei.

Hogy a kérdésre válaszoljak: Igen, lehet, hogy szeretne többet, de nem abban az értelemben, mint te, hiszen egy 18 éves fiúnak nem lehet szellemi társa egy 13 éves lány.

2012. márc. 26. 18:41
 10/10 A kérdező kommentje:
KÖszönöm az értelmes választ!
2012. márc. 26. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!