Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm úgy, hogy nincs állásom és a szüleim sem tudnak anyagilag támogatni?
hány éves vagy?
azért komoly kapcsolatra ne számíts, ha állás nélkül vagy és nincs pénzed..nem fog eltartani egy nő sem:D
mert minek akarnál te bárhova is elmenni?! Otthon is lehet dugni.
Meg ne a sz@ros nőkön járjon az eszed ilyenkor hanem hogy hogyan pattansz meg innen, és szerzel valami pozíciót.
hivatásos kocka a gyerek, de tökmindegy, kb akármi is lehetne mostanság, míg nem vagy csókos és nem gürizel éhbérért nem fogsz melózni.
De persze még mindig él a nagyigazság fletóéktól:
El lehet menni innen, nem tart vissza senki!
Lehet így barátnőd, szerintem egy értelmes nő tudja, hogy a mai világban iszonyatosan nehéz munkát találni, és ha látja rajtad, hogy igenis törekszel arra, hogy találj munkát, akkor lehet esélyed.
Jelenleg az én párom is munkanélküli, munkát keres veszettül, ebben én is segítek neki, lelkileg is támogatom. Viszont ha azt látnám rajta, hogy meg sem próbál melót találni, átgondolnám a kapcsolatunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!