Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utálok ismerkedni, de szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok ismerkedni, de szeretnék barátnőt. Sakk-matt?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátnőt, de utálom a hozzá vezető utat - idegen emberekkel beszélgetni. Mi ilyenkor a teendő? mondjak le inkább róla?
2012. márc. 25. 23:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
úgy, hogy ne utáld.
2012. márc. 26. 00:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Szívesen nem utálnám, de ebben nem én döntök, hanem a gének és a tapasztalat.
2012. márc. 26. 00:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Hümm, közös baráti kör segíthet, közös érdeklődés, akkor olyanról beszélgethetnél, ami felszabadít és szeretsz róla dumálni, nem unnád magad és voilá.
2012. márc. 26. 00:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy sose a végkifejletet keresd, hanem a kalandot! Megismerni új embereket, beszélgetni bulizni, a csajozás már nem is annyira érdekes.

De ha utálod az embereket.. figyelj, ezen segíteni kell mert így nem tudsz majd mit kezdeni az életben. fordulj pszichológushoz, mondd meg neki a bajaidat. hidd el nem szégyen, velem is foglalkozott anno kiskoromban mert antiszociális voltam. hatott és mára már vágyom az emberek társaságára

2012. márc. 26. 00:50
 15/23 lila nyuszi ***** válasza:

Ismerős... Mondjuk én nem utálom az embereket, csak szörnyen untatott mire kialakul valami. Mindenkinek ugyanazokat elmondani... Várj, ismerkedj akkor amikor lesz kedved. Próbálj meg nyitottabb lenni.

20/N

2012. márc. 26. 02:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Ribancpasi vagy. Ez a helyzet :( Nem kell azért ismerkedni, hogy valakit megfektess. Gyűjts össze egy jó guminőre. Neked az való.
2012. márc. 26. 10:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Eddig prostiztam, de kezdek kifogyni a pénzből, ezért folyamodnék a hagyományos módszerhez.
2012. márc. 26. 13:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Annyira nem utálhatod az embereket hisz itt kérsz EMBEREKTŐL segítséget. Egész egyszerűen nem találtad meg neked a megfelelő csajt. Majd ha eljön az akkor majd szívesen téped a szádat, csak aztán majd nehogy ne jöjjön össze és magad maradsz a szánalmas világmegváltóhúdeutálokmindenkit monológjaiddal. Sekélyes vagy mint egy pocsolya.
2012. márc. 26. 13:28
 19/23 A kérdező kommentje:

utolsó: Nem igazán értem a logikai átkötéseket az egész kommentedben.

"Annyira nem utálhatod az embereket hisz itt kérsz EMBEREKTŐL segítséget"

De főleg ebben nem. Azért kérek itt segítséget, mert feltételezem itt azért vannak ilyen kis überszociális emberkék, akiknek mindenük a többi ember, így ők talán tudnának segíteni.

2012. márc. 26. 13:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Nos a mai emberek többsége nem is túl érdekes. Pl mutogatták valamelyik nap a tévében az időzsonglőrködő 3 gyerekes anyukákat, hogty nekik milyen nehéz. Ha olyan nehéz, akkor miért nem volt elég egy gyerek? Valahogy nálunk "előbb kezdik önteni a tejet s csak utána kezdik a bögrét keresni".
2012. márc. 26. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!