Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok ismerkedni, de szeretnék barátnőt. Sakk-matt?
Én azt javaslom, hogy sose a végkifejletet keresd, hanem a kalandot! Megismerni új embereket, beszélgetni bulizni, a csajozás már nem is annyira érdekes.
De ha utálod az embereket.. figyelj, ezen segíteni kell mert így nem tudsz majd mit kezdeni az életben. fordulj pszichológushoz, mondd meg neki a bajaidat. hidd el nem szégyen, velem is foglalkozott anno kiskoromban mert antiszociális voltam. hatott és mára már vágyom az emberek társaságára
Ismerős... Mondjuk én nem utálom az embereket, csak szörnyen untatott mire kialakul valami. Mindenkinek ugyanazokat elmondani... Várj, ismerkedj akkor amikor lesz kedved. Próbálj meg nyitottabb lenni.
20/N
utolsó: Nem igazán értem a logikai átkötéseket az egész kommentedben.
"Annyira nem utálhatod az embereket hisz itt kérsz EMBEREKTŐL segítséget"
De főleg ebben nem. Azért kérek itt segítséget, mert feltételezem itt azért vannak ilyen kis überszociális emberkék, akiknek mindenük a többi ember, így ők talán tudnának segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!